Friday, August 12, 2011

New season of heartbreak, sadness, anger and stress has arrived

Miserable time for me and I think its going to get much much worse, going thru all the London-based fans websites and discussions for these past few weeks. Near to an utter and complete disaster pre-season preparation and team-building except for some bright spots.

Start la balik seluruh musim Arsenal kena long distance dedication yang banyak maki hamun yang penuh kasih sayang dari aku.

Apa pun, banyak2 aku bingit pun aku boikot pun satu dua hari je lepas tu sibuk go thru all the news and discussions boards balik. Tak boleh ah, cam sial pun tetap dah dalam sanubari haha.
Aku masih tak kensel aku punye Arsenal Online subscription, tapi kalo main macam nak mampos jugak first few games dan kena titik ngan Udinese, aku akan kensel. Bahalol kan? carik penyakit sendiri. Hah!! Udinese dah tunggu dah. Demam seminggu ah kalo tak dapat clear ni game.


Aku dah tak boleh tahan ah tiap2 musim cam gini -







Apa pun, aku pertama kali dalam hidup aku simpati ngan Tottenham pasal rusuhan kat territori dorang.

3 comments:

berteromber said...

simpati aku ngan arsenal ni...kalau Fabregas ngan Nasri takder...sapa la yang tinggal kat midfield kan...

Walaupun aku harap United sapu bersih semua piala...tapi kalau ada yang tercicir harapnya biarlah pada Arsenal..kesian team budak2 ni...hahaha...

iaryylr said...

nak buat camana, he he he!

Dr. Ben said...

dasat betul riot kat sana ek. Dah macam anarchy in the UK betul.