Friday, October 18, 2013

gezek dulu - Blaze Bayley Platinum Edition - Soundtracks Of My Life

Aku sempat rezeb satu edisi Platinum sebelum habis. Aku sempat rezeb hari pertama tu jugak tak silap.
Macam2 la dapat...


Hanya 300 satu dunia aje dicetak Platinum edition ni. 
Juga diberitakan, buku "Album Of My Life" tulisan Blaze sendiri yang cuma dapat kat Platinum edition ni takkan diulang cetak atau dapat kat mana2 lain. 
Buku ni nak kat 60 muka surat, dan Blaze cerita balik setiap langkah kerjaya dia. Aku baru baca sikit pasal dia punya audition ngan Maiden, dia cerita detail siot...." dia mengadap sapa, sapa kat kiri kanan, mana dorang letak speaker systems semua kat bilik audition dia".

Blaze ni... pada aku la, nasib dia cam kentang.. Macam2 dia dah tempuh...Bukan sangat pasal periuk nasik dia, tapi lebih kepada kehidupan peribadi dia...
Tapi ni la kehidupan masing2...




Full story and details of this double cd Blaze Bayley's Soundtracks Of My Life Platinum Edition next time, maybe next week if I got a bit of time.

Its Belinda Carlisle's month, remember? and tomorrow she's performing LIVE!!!!

7 comments:

Ijau D. Koceng said...

pergh~ kat ebay pun versi biasa dah cecah GBP12 (RM60+) itupun masih preorder until 28th october

tgk2 la versi biasa (silver?) pasti akan ada dlm entri AADI nanti :)

berteromber said...

tunggu review ni dan juga review Retrolicious Reunion!...

untung la ko dapat nengok Belinda, Bananarama dan fav org rumah aku Rick Astley live....

"Never gonna give you up,Never gonna let you down,Never gonna run around and desert you" hahaha...

Rafi said...

Blaze ni ok apa masa ngn im dulu,tapi mungkin masa tu timing tak kena masa dia join maiden dulu..peminat tak boleh nak terima..pada aku x factor ngn virtual xi ok je..

Adi Herman said...

belinda carlisle always bro....damn, memang terbaik lagu2 dia hehe

Iaryylr yylriar said...

Menarik betul jika kita memiliki koleksi edisi yang benar benar terhad! syabas!

dilabangiWORLD said...

tentu Blaze terharu bila peminat dia begitu menghargainya....kan dep!
teruskan perjuangan mu (hehehe)

Kaboi Tanduk said...

cool!