Friday, November 14, 2008

ceta rimau putih smalam - (updated gambo kejadian dari sokkabar )

aku snap dari sokkabar omputeh 1st 4 pics, satu mat salleh tourist gi snap
(click all photos to enlarge)









***************************
wasted eh.. tapi dah ajal..dan binatang2 ni animal instinct dorang tetap ada punye.
(click all photos to enlarge)


tapi dari satu witness, dia sendiri terjun dalam moat tu, dia jalan pegi seberang siap ngan baldi ngan kayu..nasib baik dia tak terjun tempat buaya2 yang besar giler tu, alligators nye tempat.



zaman aku fetish zoo, tiap2 bulan aku gi nengok ni tiga ekor ni hehe..
so hopefully dorang remains pasal memang lawa,
bulan 12 nak gi nengok dorang lagi ah.. tapi time being dorang dah kena removed..sigh.

3 comments:

Geng Metal said...

Paper kat mesia hari ni siar berita ni gak ... wa baca pagi tadi ... pehh ngeri siotttt ...

eddie dewanaga said...

semalam gua ada dengar kat chanel news asia...

ngeri seh... tapi salah arwah tu kan.
tapi kat Kanchanaburi, Thailand, rimau lalu lalang je dlm area tok pekong Siam diorang...

siap ramai2 tourist dtg ambik gambar peluk2 lagi dgn big cats tu...

byk siot, belas2 ekor, sekor je mau 100 kilo punye berat...

dilaOHdila said...

salam dep
masayallah.....ngerinya aku
mati ke urang tu. Kalau jadi kat kita camaaanaperasaan dikala itew erk.
** Dep
Muffin tu aku bagi nbour sebelah umah. manakan mampu nak makan sebanyak itew wei:-P