Friday, November 28, 2008

linkin park baru

Entertainment-wise, we sometimes buy something that everyone can enjoy. maklum setiap orang ada lain2 taste in music.
dan aku dah agak mesti kena gelak nye.
tadi lepas smayang jemaat aku gi jalan2 ler kejap so singgah hmv then aku test try ni linkin park baru - milton keynes 2008.



Lermekk!!!
best sey.. banyak2 lagu dorang aku suka ada kat dalam then satu cd ngan satu dvd live untuk $20. So aku before beli aku called better half aku ler, inform dia jangan beli pasal kat Sg harga not bad dan plus a dvd so sambar kat sini je la. Terus aku kena gelak ah...pasal aku kadang2 kat rumah ejek love ones aku dengar linkin pOrk maklum Maiden always kena outvoted.

So nanti aku dah dengar complete ulang2, aku dah nengok dvd dia, nanti aku ceta sini eh...
ni kasi aku rip dulu masuk mp3, dalam bas gi keja bleh dengar..tapi benda2 gini naik bas express baru tangkap feeling muaahaha, sambil tengok pokok kelapa sawit kiri kanan hiway.

oooo ada Jay-Z sey... The best and greatest heavy rock singer in history ekekeee..

6 comments:

PENDEKAR said...

i have to get one.....

eddie dewanaga said...

gua dgr album 'Hybrid theory' terus meremang bulu roma seh...

huh... mcm limp bizkit, korn, crazy town... semua gua gila ah...

matakucing said...

aha baru semalam aku nampak album ni kat cd store..ingat cam nak bli..tp nanti2 la dulu..paling best hybrid theory aku suka..rasa fresh sgt bila dgr balik.

berteromber said...

nu metal?....hehehe..

aku tak minat tapi aku akui...melodi dorang mmg sedap...wife aku pun suka..hehe

:: Cikgu Wiween :: said...

aku dulu gile linkin park skang da malas! huhuhu :p

deaf_angel said...

aku suka...aku suka...

nanti aku review haha