Tuesday, November 25, 2008

kylie minogue

nari masuk sokkabar omputeh sg, mamat ni yang a big fan, tunggu kylie minogue kat airport, dan he really got lucky pasal kylie minogue keluar dan ambik gambo ngan fans yang stake-out.

tapi then dia cakap tiket show ni malam sg$100-$500, kira RM dah 236-1100rm gitu. So dia tak mampu, so tu je la dia dapat nengok Kylie Minogue kat airport bukan kat persembahan dia.
Kesian lak tapi aku tahu, mamat ni mungkin ada priorities in life and thats great.

..tapi as a fan you need to have a plan..

aku..kalo aku nye "Kylie Minogue" takkan datang kat sesuatu tempat kita boleh naik tukar2 bas gi nengok ( up to Bangkok aku rasa ok je )
aku tahu next end of 2009-2010 World Tour konpem kita tak mampu..
tapi maybe just maybe...tahun 2012-2013 is aku nye target.

Impian giler kan? tapi....as a fan you need to have a plan.. \m/

come on baby do the locomotion..muahaha...
ni kylie ni old-school ni...akhir 80an budak2 sekolah suka dia wei..

7 comments:

eddie dewanaga said...

bro, lu punya "kylie minogue" adalah sama dgn gua punya "kylie minogue"..

saving dah start, kali ini kalau Bangkok pun gua terjun!!!

Geng Metal said...

Kylie Monouge? Biar betul bro? thehehe ...hantam je le

deaf_angel said...

korang jangan memain

Kylie Minogue ni Legend wooo
bawah sikit je dari Madonna

hf said...

KYLIE MINOGUE legend...
jangan main2...

bagi RIHANNA tu ...
gua phooiiiiiiiiiii aje..hehe

Brader tu memang real lah..
tapi ok lah..

dia sedar tix mahal and tak mampu..

jadi dia fikir buat bende yang dia mampu buat...

Caya sama itu brader !!!!!!

carvedijan said...

deaf....ID ko kat www.sayap2wings.com aku dah release. So u can freely berforum kat sana. hehehe enjoy bro

ajak kengkawan yang lain sekali ye?

deaf_angel said...

thank yewk..
laptop aku memang ada problem ler register2 ni..
multiply dah la hancur

matakucing said...

geng metal ""kylie minogue" deaf ngan eddie ni power siot...aku pon tergila2kan..sampai sanggup bertekak sebab nak grab ts "kylie minogue" tu
hehehe