Tuesday, November 25, 2008

pit stop lagik..

.. dan occasionally testing2 snap guna kamera henpon waktu bas ngah bergerak.. semestinye Nokia huhu.

dan...Aku cakap EPOK EPOK, tukang seller paham k \m/ tapi tu jam dah masuk Johor area kot? huhuhu


( Click all photos to enlarge, foto dia tak lawa tapi content dia maybe interesting to some people ).













canggih hp sekarang, bas gerak dan goyang tapi masih bleh snap..

3 comments:

Abang Ben said...

pit stop camni best... kalau aku selalu beli buah potong tu. Rasa nikmat je lepas penat drive (kalau drive la)

deaf_angel said...

mungkin mahal sikit dari kedai biasa ler tapi every time aku beli buah potong kat tempat2 gini cam segar bugar je. tu best nye

ekha@bella said...

canggihnye hp die.. ;)