Tuesday, December 16, 2008

immigresen baru Msia kat JB

so midnite tadi immigresen bangunan baru dah start pakai..
WAHHHH!! Dr M dah gi nengok ke belum ni..
besar sey, dah macam Airport, Airport pun agaknye tak besar macam yang baru nye ni..
very impressive.
Sama pattern ngan Singapore nye Woodlands immigresen. Public transport users kena naik escalator lepas tu turun balik.
Some quick handphone photos ( direction Msia masuk Sg ) bila aku turun bas SJE tadi haha.
( Semua fotos adalah dari pandangan mata pengguna2 (bermacam2) bas )


turun bas

kiri tu tempat kereta nye..wahhh!



MACAM AIRPORT!!



tempat bas semua screen digital wa cakap lu.. dah takde papan2 dah. Real ah.




Tapi kan....aku tengok Arrival Hall ( muaahaha..yang nak masuk JB ler ), ramai macam hari Sabtu or PH, padahal hari ni hari kerja biasa pe untuk dua2 negara..maybe 1st day hiccups ler.
Anyway Kereta jam giler ah...dari Sg customs dah start jam...sapa trap dalam bas...cammana nak turun jalan kaki dah..jauh ah nak bertapak...dah tu naik slope semua.


Apapun...the old one dah nak roboh la eh...sorry ler gambo aku snap dari dalam bas muahaha..tak clear sangat...




4 comments:

matakucing said...

fuyooo gempak

eddie dewanaga said...

gua penah lalu kat area luar je, member2 nak ambik gambar waktu mlm...

berteromber said...

walaupun dekat bebebo ngan opis aku...aku tak pernah sampai lagi...

tapi bagus jugak...jln depan KTM tu dah lengang dah pepagi...senang skit aku nak gi keja...xder sangkut jam org nak gi Spore..

Caltex tu lepas ni tak laku lah ek..tp dorang dah lama kaya dah...hehe..

x sabo nak tunggu Johor Sentral pulak...mana rupa la agaknya dlm dia..

Smooth Otter said...

When taking an express bus... Ummm...