Thursday, June 25, 2009

Dah takde, baru aku nak ambik tahu nama penuh

http://lagakepala.blogspot.com/2009/06/pergi-tak-kembali.html
Aku kenal arwah cammana eh?
Aku rasa pasal aku taruk aku nye personal bootleg live recording Wings kat Fort Canning berapa tahun lepas kot. Dia mesej cakap dia suka or something.

Tu ler kenal dia, then first time jumpa dia kat PH ( dah lupa apa show ) yang dia pakai tshirt Wings yang kartun tu.
Dia berbual dan layan aku macam kawan lama. Ni aku ingat sekarang ni, buat aku terharu.
He is passionate bila dia pernah tepon aku dan cakap pasal nak buat official Wings Fan Club, he was really motivated then.

I find him to be a pleasant, cheerful and positive person who only have good words to say or type in the internet, and thats the truth.

Semoga arwah Ijan berada dalam golongan mereka yang beriman, dan semoga Allah sentiasa melindunginya di sana. Amin.

12 comments:

berteromber said...

Semoga rohnya ditempatkan di kalangan orang-orang yang beriman.
Al-Fatihah

ajal maut ni tak kira usia...kita ni ntah esok ntahkan lusa..

:: Cikgu Wiween :: said...

Al fatihah..makin ramai org yg dijemput Allah skang nih kan.. Buat insaf diri sendri..

Takilala said...

Al-fatihah. Semoga rohnya dicucuri rahmat. Amin

deaf_angel said...
This comment has been removed by the author.
deaf_angel said...

yep betul cakap korang...
anytime.

sis_nita said...

aku mendengar dua kematian..
semalam dan pagi ni..
huhu!

speedrider said...

alfatihah to ijan...

ajie said...

al fatihah..semoga Allah mencucuri Rahmat pada Roh Arwah...

bersedia kah kita menghadapi maut?huhu...yg hidup pasti mati

wallahualam...

muor76 said...

semoga beliau ditempatkan di kalangan org org yg beriman...

kadang kale perkenalan yg sekejap membuatkan kite selalu teringat.. kadangkala.. jumpe sekejap pon akan membuatkan diri kite tak lupe seseorang itu..

yg sekejap tu boleh mengingatkan kite.. adekah kite menghargai yg dah lame kite punyai..

kadangkale yg sekejap tu boleh membuatkan kite insaf..

waktu yg sekejap tu telah ditentukan.. pepandai ler kite nak hargai, ingati dan manfaatkan..

eddie dewanaga said...

"orang baik selalu pergi dulu..."


itu selalu gua ingat bila arwah kakak gua yang sulung dulu meninggal.

Al Fatihah buat mereka2 yg terlebih dulu meninggalkan kita.

ekha@bella said...

Al-fatihah..sebak plak ble dgr psl kematian saudara sesama islam ni. tu la..btul kata eddie..Allah lebih sygkan die..smg arwah ditempatkan di kalangan org2 yg beriman..

*Al-fatihah juga tuk seluruh umt Islam yg telah mnggal dunia..

Portdy said...

Al-Fatihah untuk bro Ijan@Roshizal bin Ibrahim.


sigh, lambat dapat tahu...
dah lama lawat ke blog arwah tapi tak sempat nak berkenalan di alam cyber....



hmmm...
The last gig in the sky...