Thursday, June 4, 2009

nasik tambah



(as per normal, click all photos to enlarge)

post last kopek,
ok so these are the stuffs dari Sweet Charity hari minggu lepas

t$hirt peng$i tapi e$planade price kot? , $o grab $atu.
depan

blakang


vcd Father's Day last year, versi pre-autographed. So kat multiply aku tampal semua page by page inlet dia untuk sapa belum tengok.
Aku dah nengok sikit, ok la, kira bagus la untuk melayu nye vcd rock nye standard. Tapi Ribut I think some parts was obviously out-of-sync.








Sensasi nye dalam, aku suruh dorang sign.



The Pelarian tu, this year and last year signatures huhu.



Life is so fragile..



So korang gi multiply aku http://deafforever.multiply.com/photos/album/22/sweet_charity_live_2008_2009_so_far.. for all the photos and also last years items for example the Fathers Day booklet page by page dan apa2 je la lagi.

till the next time, takkan melayu hilang di dunia, sama macam dengan Rock Never Die.

12 comments:

Abang Ben said...

BAJU LAWA!!! Ada extra copy tak?

ROKATUA said...

Whoaaa.

Tshirt tuh so funkedelic.

berteromber said...

haa..yg camgini...tak segan sangat org2 tua nak pakai...hehehe

Takilala said...

lawa..tshirt lawa...

dilaOHdila said...

salam dep
cayalah dep
sweetcharity pung hang sempat kejar tuh
best best...tak tahan tengok baju tu

eddie dewanaga said...

life is so fragile...
sorang demi sorang 'hilang'

apa pun, semoga diorang sihat selalu.

zan said...

T-shirt ada pengaruh Woodstock sket..

Tapi obvious lagi LAWA dari T-shirt Father's Day PWTC yang mahal-gila-H1N1-tak-hengat tu..

Ada kemungkinan untuk tempah t-shirt online tak? Kalau ada leh ko kasi link?

Tertanya-tanya kenapa Wan Ahmad tak perform sekali. Ada masalah peribadi ke? Sakit ke? (sekarang musim artis2 otai sakit kan?)

Yang penting memang aku jeles kat ko Deaf..huhuhu

hf said...

...tak tau nak komen ape..
hanya nak betau..
jealous je tengok apa hang beli ...

Best2..
harap menjadi SC di KL

Portdy said...

salam,


ah lambat wa punch card...

ha ah eh napa wan ahmad takde?

anyway ini vcd takkan takde jual eh huhuhuhuhu

anyway thankx bro deppp for the review concert and vcd.

Rajarockapak said...

cuba bukak lu punya almari tu(kat muo panggil 'gerobok')..gua nak tengok apa lagi koleksi baju lu ada..he..he..

MindHeartBodySoul said...

Bagus design baju tu...
Macam baju design dulu-dulu...

Nasib baik cutting dia tak follow cutting T-Shirt dolu2...

lin said...

性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,ut聊天室