Wednesday, December 8, 2010

gezek dulu - universal studio sentosa

(click all photos to enlarge)



nanti aku cerita la, cammana nak gi sana naik train, bayaran, timing kul brapa kul brapa sini sana ada apa shows dan bila part tak ramai orang kat apa tempat, good and bad, ride yang buat jantung aku nak tercabut, SPOILERS dan apa je la...






to be continued

8 comments:

A.I said...

giler bengong aku ni. x tau pon kt sana ada unibersal studio! isk...kagom2.

Faizal and Anna said...

Ade try tak itu Mummy rollercoaster? Mesti jerit lagi "power" dari bebudak...hehe!

SkiD said...

Ini tempat ada kena pergi jugak!!

dilaOHdila said...

adui dep....BIKIN nangis aku tatap USS ni. ko dah gi dep. shunteknya gambor. cerita lah lagi

Saudagar Mimpi ... said...

Mula2 aku sefamili mmg ada plan nak turun Universal Studio pada minggu2 terakhir tahun ni, tapi plan batal sbb tiket sold out. Bior betul susah dapat tiket ke situ.

Tgk gezek kat blog ko dulu je la jawabnye...

JAIRO said...

ini adalah entry yang aku tunggu2 heheheh tak sabar nak baca sambungannya.... \m/

☆ lieya latif ☆ said...

wei bestnyeeee....gile meleleh tgk.....bile laa dpt pegi nie.....mmg dah ade dlm perancangan nak pegi nie.....kene carik mase yg sesuai..ape2 pun info ko nanti aku save as bookmark ar...senang nanti nak cari info!

berteromber said...

sekarang ada banyak pakej gi sana dari jb...senang tak yah susah2 nak sesat...sediakan duit ajer...