Tuesday, December 18, 2007

Helloween

Specially for the Helloween fans and sympathisers hohoho

Aku dah tua, so kalo pegi aku kat belakang je ler hehehe, dah tak bleh cam gini lagi dah..

Dua benda nak cakap

1) Aku tengok tour dates dorang for 2008, early February kat Japan, end of february kat Australia. So apa aku bleh nengok dari forum Helloween, peminat Indonesia macam konfiden je Helloween perform kat few places kat Indonesia, which means? Singapore and Kuala Lumpur ada chance? hehehehehe. I HOPE SO!!

2) Super bootleg Helloween / Gamma Ray nye gig kat Gothenburg Sweden 6 Dec 2007 dah ada. Full recording of dua2 bands. Korang peminat Helloween pegi la usaha sikit ye cari cari pencarian hehe. Maybe its a sound board recording? Maybe radio broadcast tapi takde pun any news radio broadcast aku baca mana2. Apa pun, cek out the setlist Helloween tu malam

01. Halloween
02. Sole Survivor
03. March Of Time
04. As Long As I Fall
05. We Burn
06. A Tale That Wasn't Right
07. Drum Solo
08. King For A 1000 Years
09. Eagles Fly Free
10. The Bells Of The Seven Hells
11. Dr. Stein
12. Medley: Perfect Gentleman Pt. 1 / I Can / Where The Rain Grows / If I Could Fly / Perfect Gentleman Pt. 2 / Power / Keeper Of The Seven Keys
13. Future World (with GAMMA RAY)
14. I Want Out (with GAMMA RAY)


Helloween & Kai Hansen weii encore dia, see photo hohohoho.

Happy je semua orang, maybe just maybe..
Lepas ni kalo original Keepers line up ngan Michael Kiske reform balik ( minus drummer yang pegi bunuh diri terjun bawah keretapi tu sapa nama dia? Ingo Swashsrldkdhdlfh ntah apa ntah ) baru semua orang betul2 happy. (Iklan kejap- Tak mau jadi cam Ingo tu so jangan makan pill jangan minum alkohol, last2 otak tak betul jadi cam gitu.)

Tapi Australia gigs takde Gamma Ray, so bila ( opps KALAU )Helloween dorang datang Singapore ke Malaysia ke 2008 nanti pun Gamma Ray takde lah, tapi whatever la kan, aku nak nengok HELLOWEEN please, a band aku suka dari zaman late 80s dulu. Jangan tiket harga merapek dah ler.

7 comments:

spyz said...
This comment has been removed by the author.
spyz said...

bro,
just nak bagitau, live album showcase Search kat Planet aritu dah kluar..
sound memang power...

http://spyz.blogspot.com/2007/12/album-of-year.html

hyphrigian said...

kiske tak akan bersatu dengan helloween sebab weikath.....

deaf_angel said...

thanks bro spyz \m/

hyp, ala..band lain pun gado2 jugak bleh berbaik..

bentara said...

Ada ke patut depa skip Adelaide!!! FRUST!!!

deaf_angel said...

hehehe untung korang kat australia eh... ada peluang nengok band rock

kalo aku tinggal sana, bulan tiga aku naik feri ( boleh ke?? ) gi NZ, aku nak pakaliao nengok Kiss ngan Alice Cooper ( suka aku ni dramatic2 nye performance gitu dari aku kecik ) ngan si Ozzy tu bleh jugak la hehehe..

lin said...

性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,ut聊天室