Thursday, February 7, 2008

Maiden Perth (part i) - tshirt & pre gig

( click all photos to enlarge ) Tu hari aku gi Perth. First time gi negeri omputeh. First time nengok Iron Maiden lepas tunggu 25 tahun. One of the highlight in my life la kira ni hehe. Tak tau cammana nak review gig Maiden ni. Its Iron Maiden siak. So tampal2 gambo and ceta sikit2 je la. Until the day Iron Maiden datang Singapore atau Malaysia, dan aku tahu ramai Maiden nye peminat, supporters, constant listeners, loyal fans, pendengar dan whatever kat these two countries plus Indon and Thailand of course. Mintak2 Maiden datang sini 2010 ( aku agak pasal aku predict dorang release next studio album end of 2009 gitu ). Maiden main kat Burswood Dome. Ni satu indoor stadium besar giler gitu kat kawasan Burswood Entertainment Center, so sempat jugak aku masuk casino sana nengok2. Merchandise store ada a few, luar dan dalam. Design Tshirt Australia tour. Lawa sey. Depan dia... Eddie pegang signboard Kangaroo dah berdarah, belakang ada Red Rock ke hapa tu.. layout peta Australia. belakang pun cun, tapi design belakang is an old design, Eddie ngan Jaws, tapi alrite la. Ada tulis Down Under, Oz dan tour dates Australia 2008. ni show tiket bagi empat section ikut harga dan of course Diri depan, diri belakang, duduk depan, duduk belakang. Aku beli yang diri depan nye bahagian. Ni photo aku ambik masa aku naik tangga belah belakang pasal belum ramai orang. nanti sambung k.. senang nanti aku tampal gambo2 aku snap mana sempat kat Perth

2 comments:

ladychikiller said...

best best..wishing i was there singing with them togetherr..kene tnggu dorang pg spore aje laa.

deaf_angel said...

wish jangan tak wish haha.
Lagu2 lama ni semua...so tahu liriks la haha. Lagu2 baru ada tersimpul lidah sikit