Saturday, April 26, 2008

In brief

1) apsal tiket sweet charity mahal giler? aku bukan nak makan dinner atau minum teh, dan buang masa aku la duduk kat meja bulat. Wa nak nengok sweet charity, bukan wa nak kena act civilise make small talk ngan orang kiri kanan satu meja pe. Nak duduk kat meja, pegi kedai kopi or lepak hawker center, bukan nak gi nengok sweet charity. So, wa tak pegi nengok sweet charity la gini macam, hopefully ada show in the future yang tiket lagi murah, ( dan with Rusty Blade, Rockers, Malex as openers hohohoho, I can dream can i? )

2) wings - oh my dear wings, dua minggu berturut2 kat PH, 18hb/19hb aku off day, ada chance pegi, satu malam 50rm, dua malam dah 100rm kot? tapi...oooo priorities, dan kalo Iron Maiden pun bukan priority wa, sorry Wings, wa baca reviews je si peminat2 Wings semua ( ijan, zan, dan semua kat lagendarock.com ) tulis k. Lagipun aku last two shows Wings kat PH aku pegi, so ni kali tak dapat takpelah.

3) somewhere back in time - arggghhh...wa nak vinyl dia. Wa dah budget $50 untuk vinyl dia. Hopefully cukup dan vinyl tu ada ler kat kedai, kalo takde, siak ah EBAY memang dah luar budget wa. ( oooo the promo is very cute, one of the cutest promos ever, but i cant f****** afford it, the prices are getting more ridiculous, damn Iron Maiden, for being the pop flavour of the month for some time now ).

4) apsal kepala aku asyik ada Air On A G String je ni? hohoho.

5) Interview yang paling best giler for this year - MaidenNorway ngan Blaze. ooo, Blaze pecah lobang lagi pasal VXI nye leftovers, post 1999 line up pakai balik hehehe. http://www.maidennorway.com/index.php/Blaze-Bayley-interview-March-30th-2008.html dan paling best pasal Steve Harris ngan anak2 dia, hilarious siak.

thats all folks

next change
gila gila edisi 30 tahun
ramli sarip ziarah seni boxset photospread

3 comments:

ladychikiller said...

alahai itula pasai mahai ah tiket sweet charity tu..eh, wings tu jomla pi..i wanted to go too!

deaf_angel said...

wooo the wings ni kali mesti ribut. Hillary ada, ex Wings semua ada. So harap2 semua lagu2 lama..

I hope two nights, at least 30 different songs, semua keluar live cd hohoho.

ramai orang nak gi ah killer. konpem sold out.

aku nye dream, first nite
whole album teori domino ngan bazooka penaka.
second nite
whole album hukum karma ngan belenggus.

ladychikiller said...

jom pegi yang 25hb punya. chi nak pegi kot..