Wednesday, April 23, 2008

posing @ merlion

mula2 aku nengok, apa je orang2 PRC ni ngah buat ni, gilir2 tangkap gambo angkat2 tangan?


( click all photos to enlarge )

.. oooo dorang nak snap gambo merlion ngah sembur air tu kira cam dorang tadah air tu kot. Orang2 PRC, fascinating people sey, posing pun ada satu macam nye style.


bukan satu group je tau, tapi banyak orang dorang posing gini macam..
Tadah air dari mulut si merlion ambik berkat. Fantastic la dorang.



aku nengok orang ambik gambo gimmick, aku pun nak try buat gimik gitu, merlion ngah shower the flyer tapi tak jadi lak. Hancor bocai jadi nye.




ok la kot snap cam gini.. aku gi pagi lepas balik keja, ingat pagi takde orang, siak betul pagi2 buta tourist dah banyak.




Maybank prominent eh.

1 comment:

MindHeartBodySoul said...

Salam Mr. Deaf...
Aku cuti ari nih, so bleh lah aku godek-godek blog ko...

Aha, mak aku ada gambor kat Merlion nih..,. waktu tuh umur dia 26 taun, just before maried to my father..
1st May - 4th May aku balik Kedah, nani aku ambik gambar dia...