Monday, May 12, 2008

love story pendek..

Saje je nak share ngan korang pasal kind of sweet gitu kan..
Dua peminat Iron Maiden jumpa kat fan club gitu, jatuh cinta so nak kahwin bulan ni...
So dorang nak kahwin kat tepi pantai..
So ni tshirt yang akan dipakai, dorang suruh Bones, salah satu pelukis artwork Maiden design untuk dorang.





Dari dekat...very nice. I like.


seperti pinang dibelah dua..

Sesekali peminat Maiden jiwang...romantik siot.

9 comments:

ladychikiller said...

love story pendek,hasilnya terbaik, illusinya menjadi, jadi kegilaan sanubari..
ya,posting yang satu ini, bisa bikin hati chi cair lagi..hehehe

BENTARA said...

tak boleh imagine apa barang Iron Maiden diorang ni ada simpan kat umah...

deaf_angel said...

killer,
nanti ko nye turn nanti suruh Gayour lukis si Eddie & Charlotte pakai baju melayu ah..songkok, kain samping..

Mesti gempak

deaf_angel said...

bentara..

yang pengantin lelaki memang true fan. Aku nengok dia punye signature, untuk ni current tour...
dia ikut every gig kat Australia, Jepun, LA, then aku rasa untuk Europe tour nanti dia ikut ke kebanyakkan bandaraya Eropah..

Aku rasa ni jenis Maiden fans yang jadi peminat sejak bangku sekolah lepas tu dah besar jadi CEO ke, Landlord ke, duit belanja tak bleh abis nye.. tapi still spend items on Maiden.

Dorang nanti kawin kat Costa Rica nye beach so aku tak tekejut Costa Rica nye gig pun dia pegi dulu.

yemz said...

babe itu boxset boleh taro dalam pc kat office,bleh aku lentuk bila boss belah

deaf_angel said...

roger.. acknowledge message.

matakucing said...

mmg betul2 maiden fans ar
sampai lukis kat baju
ermm aku belajar sesuatu tentang loyalty

deaf_angel said...

mata kucing..
Aku rasa Steve Harris mesti tahu dia dan lain2 sekarang kaya ialah pasal fans Maiden satu dunia, sanggup berkorban apa saje untuk dorang..
duit, kerjaya, masa, apa je la..dan makan maggi just nak save up nak tengok dorang live.

matakucing said...

aku paham...