Monday, April 13, 2009

iklan dan cerita sokkabar melayu sg smalam

so sapa korang yang kat msia yang takde sokkabar melayu spore smalam, ni dua benda aku snap untuk tatapan korang.

1) yang food poisoning tu kan? 1st yang meninggal kawan aku cakap orang eunos crescent blok 18. 2nd victim lak, kawan aku cakap kakak ipar ramli sarip. so memang smalam ada keluar interview ngan ramli sarip.
So ni dia aku snap pakai henpon.



(click all to enlarge)

2) tu hari cakap cd kan? ni lak jadi vcd lak... apa content dia aku tak tahu...untuk sapa berminat ni iklan smalam nye.
korang nengok line belah bawah tu..

7 comments:

hf said...

...argghhhh...

ade artikel paper lah...

arghhhhhhh....

deaf,
vcd yang dimaksudkan tu adalah vcd Konsert Hari Bapa tempoh hari...

& ak udengar pulak..

yang beli tiket paling mahal je akan dapat VCD ni...

tak tau lah macam mane..
kau survey la apepun kan...

matakucing said...

ermm takziah buat keluarga ipar RS

eddie dewanaga said...

kes food poisoning kat pasar geylang ni gua tgk berita channel 5, tindakan serta merta telah dijalankan... kerana singapore cukup famous dgn hawker centre mcm gini...

rojak india juga merupakan favorit gua, dulu selalu kena tepi pasar besar jb tiap2 malam balik kerja, tu jam, blom ada city square lagi...

Saudagar Mimpi ... said...

Thanks bro for the news.
Takziah juga buat keluarga ipar RS

Takilala said...

Kalau lah dpt gi tgk konsert ni..huhuhu

berteromber said...

harapnya lepas Search...Sweet Charity pulak la turun JB...asik rock indon je turun jb...bosan ahh..

:: Cikgu Wiween :: said...

uihh..kesiannya mangsa yg kena keracunan makanan. nih yg takut nak makan kat kedai sebarangan nih. mana2 pun sama bro.. :(