Friday, April 3, 2009

maiden promo cds yg aku ada

snap2 foto, aku realise aku paling suka gambo ni.

-( click all photos to enlarge )-

susun smua promo cds Maiden yang aku ada. Nak snap fotos depan, blakang, tiap2 inlet, disc dia pun, untuk multiply ( aku guna multiply untuk susun koleksi aku semula ).
ada yg dah pernah cerita, tapi ada rasanye belum.

Sekarang, kalo aku boleh berpeluang nak dapatkan satu promo Maiden, aku cuma ada satu target je - Evil That Men Do hitam putih. Mula2 aku nampak warna hitam putih tu tahun 1988 dulu, dan berdozen tahun aku heran kenapa ada artwork gitu - black & white, rupanya bila zaman internet dah ada, aku search dan dapat tau rupanye wujud kat Japanese 7 inci promo. Ada tu kat ebay tapi..hohoho. Very cute maiden item yang personally aku nak kalo boleh.

ni dia tujuh aku ada.


yang aku tak pernah review tu aku cakap ler sikit2 ni eh..



virus promo cd untuk US market ( Castle Records ), iron maiden dan strange world tu tak salah aku version soundhouse tapes.


Cantik kan?
Maiden Hell cd promo. Promo ni untuk launching enhanced version cds Iron Maiden tahun 1998 dulu.


very the pretty..



Trooper digipak promo cd ni untuk celebrate 2005 'Early Days' tour.


yang lain2 aku pernah cerita last year gitu.
-no more lies promo - http://deaf-angel.blogspot.com/2008/05/no-more-lies-ep-promo.html
-edward the great regal sampler - http://deaf-angel.blogspot.com/2008/03/promo-edward-great-regal-sampler.html
-wicker man ( US Radio promo different version ) - http://deaf-angel.blogspot.com/2008/02/us-promo-wicker-man-radio-version.html
-bring your daughter to the slaughter ( US Radio promo ) - http://deaf-angel.blogspot.com/2008/01/us-promo-cd-bring-your-daughterto.html



These are some Iron Maiden promotional and sampler cds that I have.
I had photographed each cover, inlets, backcover plus the cd for anyone who wish to see them here - http://deafforever.multiply.com/photos

8 comments:

matakucing said...

meleleh..sluurrrpppp

berteromber said...

bab maiden ni...memang tak leh celen ahh...respek!!!

eddie dewanaga said...

gua suka cover edward the great... biasa la kan, diorang kan warga british, britain masih kuat pengaruh monarchy dia...

tapi the trooper adalah best of the best!!

Takilala said...

Alamak!! berdarah hidung gua tgk. huhuhu. up the irons!

Abang Ben said...

best best... nanti ada masa aku kumpul promo IRON MAIDEN yang ada. Tak banyak hehehe

portdy said...

Uuhhhh!! Saya sangat cemburu...


kalau lah saya dapat kumpul material Aerosmith cam ni...


anyway Encik Deaf, "The package" dah selamat sampai ke tangan hari ni...

kira ni macam hadiah belated birthday untuk saya lah.

tenkiu.

deaf_angel said...

biasalah cuci mata...haha.
eddie dragon, aku menyesal dulu Edward The Great dulu release ada lp dia kat kedai aku tak beli. lp dia dalam ada logo lencana cam zaman2 dulu gitu lawa sey.
portdy, hope you like it, walau bukan asli hehe. asli dah takde jual.

l0veyd0veyd00 said...

bestnye... aku ske gile iron maiden :(