Wednesday, July 8, 2009

buku - a Photographic collection by Neal Preston - Led Zeppelin

Aku suka tengok foto macam majalah National Geographic, those animals animals gitu.
Scenery street2 gitu, makan2 dan jugak foto2 band rock huhu.

Ni lagi satu buku aku pinjam kat Library aje, nak beli tak boleh ah, coffeetable books gini konpem mahal. Lagipun dah nengok, kasi balik dah ler, lain kalo buku Maiden.



So this is a short review, photos from the Led Zeppelin A Photographic Collection by Neal Preston.
The book is about 200 pages thick.

Untuk sapa tak pernah nengok buku ni lagi, ni examples dia huhu. Aku saje je petik2 pakai henpon tadi.

CLICK ALL PHOTOS TO ENLARGE






























11 comments:

sis_nita said...

ish..

ramainyerr yang nengok konsert tuhh..
bagai lautannnn penohhh manusia..

tak penah lagikk aku join nengok konsert dengan orang yang sebegitu ramai..

tengok bola tu penah laa.. tapi idakler bersesak camtuhh..

fenomena betul kan..

Portdy said...

puas ah tengok foto dia full two page print , sikit punya besar ....

suka yg gambar no 4, John Paul John duduk kat tengah-tengah.
gambar last pun best.

ni belum tengok, gambar yang lain lagi...

Takilala said...

lawa.

:: Cikgu Wiween :: said...

arrr ko nih bro...saja jek kasik aku menjeles tahap wali2. pinjama arrrr.. wuuuuuuuuuuuu (~_~)

berteromber said...

dulu buku ni ada kat Popular CT Square...time bln posa..waktu lunch hari2 lepak situ belek2 buku ni dan 2,3 buku lain..ngam abis ramadhan..khatam..hehe

matakucing said...

ermm sebahagian dari gambar tu ada publish kat Q-mag special edition Led Zepp. Deaf kalu ko gi library tu ko tlg carikan photobook "touch me i'm sick-charles peterson" eh, buku foto band2 grunge/seattle.

eddie dewanaga said...

gua suka nengok semua photo 'on stage' macam gini, tak kira laa band apa2 pun, kita boleh nampak lautan manusia yg tgh enjoy muzik...

lautan beb, not a few thousands,
15-30 ribu punya berbual ni...!!

Jairo said...

isk syokla liberi kat tempat ngko.. isk... tpt aku ni buku cerita jer yang bertimbun

SkiD said...

Betul laaa...aku pun minat tengok gambo live on stage...dengan kepala2 manusia terhantuk2 ...Terasa megahnya band2 tu...

dilaOHdila said...

dep
dari angle2 tu kita boleh praktikkan utk shoot akan datang
msti gempak punya dep!!! (huhuhuhu)

gayour said...

eee...! jelesnye gua tengok buku/photo2 hebat led zepp ni! tak tahan tengok gibson dan seluar bookat naga mr. jimi tu. eee...

rock n roll