Tuesday, July 14, 2009

old frens - rimau putih & polar bear swimming tak menjadi

White Tigers Kissing Time.
aku paling suka ni, aku memang suka nengok binatang and kadang2 dapat tengok gini memang thrill abis dan nasib kalo baik dapat cepat2 snap huhu.



Click All Photos to enlarge.







yang ni terang sangat lak. Hancur bocai. Memang terpeleot abis.



rabak ah, aku nak kena belajar adjust2. putih sangat gitu..



Tapi first time kot aku dapat mata dia walau tak clear sangat, nak zoom lagi dekat tangan aku goyang rabak ah...






Ni lak disaster foto, aku macam real je nak snap Polar Bears ngah swimming. Lagi sekali hancor bocai.
Big Fat Zero ah...haha. Aku tak tahu trick dia. Nak kena try lagi sekali lain kali.





Tapi aku suka gambo ni lak, pasal ada ray of light tu.. dan bontot lagi satu ekor kat batu2 tu. Dan jugak senang, takde binatang gerak2 kasi gambo blur huhu

14 comments:

Takilala said...

yup. Gambo last cantek. White Lion takde ke? huhuhu... when the children cry, let them know we tried

Portdy said...

bro depplepp,

takde lagi ke gambo kat polar bear area tu?

jairo said...

hahahaha selalu nampak gambar lawa.. tak perasan plak... ngko pakai slr model apa bro???

berteromber said...

tu rimau putih anak aku mesti suka..mesti dia ingat kucing..haha

tapi gambo last memang cantik

DaliaLiyana said...

ok la tu..at least berani gak nak amik pic rimau2 tu...takpe..jgn putus asa...kalau nak lg clear, dok la dpn rimau tu...hehehhee....

Joe said...

Nice shoot. OK lah tu bro. Boleh belajar lagi tu.

sis_nita said...

waaa..
itu tiger..
kissin2 each other..

SkiD said...

oooo...ini le dia White Lion tu yee...yg terkam lady in the velly....hehehe!

eddie dewanaga said...

gambar last best...!!!

siap ada pemberitahuan...

"kalau lu orang tak nampak beruang kutub tu kat sini, mungkin dia tengah baik punya relax one corner kat dalm gobok dia yang berhawa dingin..."


nice job bro...

matakucing said...

wahh big cat's family..gua pon cat's family ape huhuuhu

Smooth Otter said...

rrrooooooaaaaaaarrrrrrr!

Abang Ben said...

baru tengok DVD Artic Life (tajuk betul ke) pasal kehidupan Polar Bear kat sana... best!

Saudagar Mimpi ... said...

Gambar second last tu gambar Polar Bear rupanya! Mati2 aku ingat gambar memerang sdg menyelam.

ajie said...

bestnya...gua mmg suka harimau ni...chomel jer....rasa nak jer bela..bawak jalan2 gi bando...haha