Friday, July 10, 2009

old frens - Hamadryas Baboons

Aku tengok muka2 Hamadryas Baboons yang aku rasa tua2 gitu, cam muka red indians lak.



great spirit, thunder birds fly,
we are wild and free.
to fight and die by the open sky
spirit horse, ride for me.


CLICK ALL PHOTOS TO ENLARGE


Hensem bager dekni.. Macam rock star.





Atas tu, spirit mountain goat of the cherookee huhu. mbekkk!!





Ni lak aku rasa Crazy Horse ngah carik kutu Sitting Bull





tak bleh accept sey, tak sopan langsung si Sitting Bull ni.




Ni lagi dua ekor ni ngah main2 kot




Kecoh ah dorang, aku suka jenis havoc2 gini..




Next..




Up The Irons.

12 comments:

Takilala said...

gambar last skali tu gambar rimau albino ke Deaf?

sis_nita said...

yerlaa bro..
Hamadryas Baboons tuu..
cam red indian..

erk! rimau kalerr putih..?

:: Cikgu Wiween :: said...

fuhhh...baboons nih punya idung dr tepi..sikit punya mancung seyyyy..Walaupun buntutmu burok tetapi lobang idungmu tetap menjadik pujaan hatiku.

muahahahahah

MindHeartBodySoul said...

klakar ahhh...

gambar no.6 & 7 pilihan ku...

seni yg ada ruuuuhhhh...

:: Alif :: Dal :: Mim :: said...

zoo mana ni??

dilaOHdila said...

Dep...
alahai comeynya cik minah tu
idung dia tu pesyen erk...
tak garang lak tu, jinak erk dep
kalau aku tu mau larik tak dekat2 dah

bila hang dok fokus kat rimau putih tu teringat lak aku kat kisah dulu tu
urang tu mati menggerun kan erk....

Dep
photog hang Ok dah
cuma ada overxposed sikit
selalunya kalau overxposed ghitew aku naik kan sikit xposure. Buat lah P dulu kekadang dapat gak resulp yang cun

matakucing said...

yg montot merah tu seksi wooo

eddie dewanaga said...

gambo white tiger tu gerek seh...

gua cukup best nengok big cats ni punya attitude, gua tak usik lu, lu jgn usik gua...

relax one corner.

Portdy said...

hari tu gi zoo melaka tapi mcm tak best macam zoo ni? ke hari tu semua binatang tak de mood?

deaf_angel said...

huhu thanks for the comments guys.

takilala n nita

ni white tiger

deaf_angel said...

huhu thanks for the comments guys.

takilala n nita

ni white tiger

gayour said...

ni yang gua hangin ni! mana UNGKA TANGAN PUTIH yang hebat tu? MANAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA?