Tuesday, December 5, 2006

berita - DVD Megadeth live kat Argentina


Ni cover depan DVD live baru Megadeth, release 6/3/2007. lama lagi...
nama dia That One Night: Live In Buenos Aires
Rekod kat Argentina 9/10/2005
Tapi aku rasa mesti cam siot, pasal aku rasa tak smua lagu masuk dalam DVD ni.
nanti tunggu final confirmation.

3 comments:

carvedijan said...

Ini lah DVD yang ditunggu oleh diehard fan Megadeth macam aku. Itu hari baru sambar Arsenal of Megadeth. Sampai sekarang tak jemu2 tengok konsert "Rude Awakening" dorang.

Rasa2 DVD ni keluar release sekali dengan "United Abomination" kot.Nak tengok jugak Dave Mustaine perform lepas recover dari penyakit "Saturday night Pulsy" tu

deaf_angel said...

paling important mintak2 dorang datang dekat sini dan....harga tiket mampu hehe

Anonymous said...

Beb, gua dah dpt tgk concert dia nie, memang best giler beb. Tapi line up memang sume lain la... tapi kalu compare dgn rude wa rasa rude mcm okey sket kot... Syncronise sound antara lead and second guitar mcm kureng sket. Lagi satu lpitreli lagi syok kalu main lead..
anyway tgk dulu la baru leh criter...

megamat@gmail.com