Friday, June 13, 2008

in brief - harga tiket Search & jumpa barang berhabuk

so tadi aku lalu muzika, so nengok iklan Search kat poster luar kedai..
some infos I gather is..
Capacity - 1000
Number of tickets sold - 400
So balance tikets harga - $80, $100, $150
Aku rasa, AKU SKIP JE LA NI SHOW, I got priorities and I dont think I can spend this amount of money on this show. So sapa pegi Search kat Singapore bulan 8 ni, ENJOY!! Aku tunggu kat KL or JB je la haha.

Also aku gi bongkar2 kat satu kedai ni..( eh Hellfire kalo ko baca ni, apa kaset2 lama ko ngah carik? ) Hikayat Rock nak? kuno2 nye kaset aku pun tak tahu. Kasi aku titles atau nama2 bands aku gi nengokkan.

So aku jumpa ni..ramli sarip seni dan suara 79-89

lepas tu jumpa ramli sarip tribute kaset, jumpa wings superfriends cd1 ngan cd2. Ni tiga aku on hold dulu haha. Nanti ada duit baru collect hehehehe.

nanti ah aku review2 k bila senang. ni ngah dengar ramli sarip ni, teratai dia nyanyi balik...ribut sey lagu ni jadinye huhu.

2 comments:

carvedijan said...

deaf....aku nak jugak wings superfriends tu....hehehe

hellfire said...

deaf..kot ade Hikayat Rock tu..
sambar..

selain dari tu..
Selsius,Aces,Gamma ker..
ape2 yang ade kau balun lah....

ade Noor kumalasari pun boleh jer...