Friday, June 13, 2008

kumpulan al-mizan @ Masjid Sultan

dah lama aku tak post mosques related thingys photos.
Salah satu koleksi aku ialah dari tahun 1979 gitu, piring hitam kumpulan nasyid Al-Mizan " Tangan Ku Hulur Maaf Ku Pohon ".

Dorang posing kat masjid Sultan untuk front and back cover.


So tu hari aku kat sana so aku snap a few photos pakai handphone, tapi front cover aku rasa aku boleh perbaiki lagi sekali..nanti la nengok lain kali k haha.




this is the back cover lak




dan I think this is the staircase kot?


or is the other side?



nanti senang aku nak buat photoshoot masjid sultan lagi sekali huhu, saje2 je aku kan gatal tangan asyik nak snap je syok sendiri.

I try to take again that front cover scene one more time soon k.

4 comments:

BENTARA said...

huhuhu kumpulan nasyid pakai kebaya woooo...

deaf_angel said...

antara lagu2 aku dengar masa kecik2 dulu pe...

tercipta satu lembaran sejarah di tanah suci kota mekah
hari yang mulia penuh sa'adah bermula la sebuah kisah
malam isnin subuh yang indah 12 rabiulawal yang cerah
20 april tahun gajah
lahirlah putera yang sa'adah.

One of the greatest songs ever \m/ pada aku.

MindHeartBodySoul said...

haaa? Free hair ker kump nasyid ginni?

Ohhh, aku luper taun dolu2 memang cenggini...

Pe striking school bus aka kuning pinang masak kaler baju... sedih!

deaf_angel said...

triple s

ni late 70s dulu.. gini macam masa aku membesar