Wednesday, June 18, 2008

Sweet Charity 14 jun 08 @ PWTC ( part ii )

this is part 2 of the reviews dan photos aku snap pakai handphone sekitar konsert Sweet Charity pada 14/06/2008 di PWTC KL.
Souvenirs..Ni setlist aku mintak semua Sweet Charity members dan Hamid Black Dog Bone sign, Zan naik atas stage tolong ambikkan.


( click all photos to enlarge )

ni lak, bila Zan cakap dia nak bawak piring hitams Sweet Charity, aku pun bawak cd Pelarian pasal ni feberet album aku dan jugak, ada kaler putih, aku fikir nanti timbul sikit kalo ada signature, rupanya dorang pakai marker pen jenis berkilat gitu.
Semua members Sweet Charity sign kecuali Hamid aku tak kasi sign.





ni lak, program malam tu aku mintak semua sign termasuk Hamid BDB walau gambo dia takde kat dalam.




Rahman Sarbani & Hamid Black Dog Bone ( on stage nama arwah Syed Hassan tak disebut, nama arwah ada mentioned sikit dalam buku program, dan ada gambo dia jugak ler )



ramli sarip & wan ahmad



Masrom, Rosli Mohalim & AJ Ahmad Jaafar


thats about it?
Thank you very much to Zan, Hellfire & KetamRock for the warm companionship borak2 dan hantar aku balik. Ada rezeki jumpa lagik dan aku nak nengok Dewangga Sakti ler.

And man of the match untuk malam tu pada aku ialah ada seorang mamat dari Kedah tu, datang all the way dari Alor Star naik lori buah. ( aku tak tahu nama dia, tapi aku ada bergambo ngan dia, dan dia ada bergambo ngan Imuda sey ).
macam si Zan cakap, mamat tu baru real "detroit rock city". ha ah siak, true fan.

8 comments:

hellfire said...

deaf..
itu mamat Kedah yang mana eh ????

zan said...

Deaf..
gambar aku dah upload.
Pergi http://bassist4hire.multiply.com/photos/album/17/Hari_Bapa_bersama_Sweet_Charity_14_Jun_2008
Nak tengok Hilang Gelap Terbit Terang pergi http://bassist4hire.multiply.com/video/item/40/HILANG_GELAP_TERBIT_TERANG.avi
Batu http://bassist4hire.multiply.com/video/item/41/BATU.avi
Kamelia http://bassist4hire.multiply.com/video/item/42/KAMELIA.avi

deaf_angel said...

ingat tak nak blah , ada mamat ambik gambo ngan Imuda, si zan tolong snap kan, dektu la

deaf_angel said...

thanks zan

matakucing said...

deaf
kasi frame tu setlist ar..
cd & booklet tu pon

Anonymous said...

[url=http://www.cheapcanadagooseparkas.ca]canada goose down jackets sale[/url] i have exactly the same problem except im 22 and this has been goin on for 8 years with my childhood sweetheart!!! i love him more than anythin but im startin to think the feeling isnt mutual bcos i wud do anythin for him an he wont even do simple things like go the pub for a drink with me or socialise with my friends. [url=http://www.busesbitermi.com]dr dre beats heartbeats cheap[/url] Yspnhr
[url=http://www.christianlouboutindiscountsale.co.uk]christian louboutin uk[/url] [url=http://www.ogrelarp.com]Canada Goose Parka[/url] Xyfmnu [url=http://www.pandorajewelryukonsale.co.uk]pandora bracelets sale[/url]

Anonymous said...

[url=http://www.cheapcanadagooseparkas.ca]canada goose chilliwack[/url] But real men do wear cologne; they just don pour it over themselves. [url=http://www.busesbitermi.com]dr dre beats heartbeats cheap[/url] Eqmvsd
[url=http://www.christianlouboutindiscountsale.co.uk]christian louboutin[/url] [url=http://www.ogrelarp.com]http://www.ogrelarp.com[/url] Nouclc [url=http://www.pandorajewelryukonsale.co.uk]pandora charm[/url]

Anonymous said...

[url=http://www.cheapcanadagooseparkas.ca]canada goose store online [/url] If you have any concerns about your own health or the health of your child, you should always consult with a physician or other healthcare professional. [url=http://www.busesbitermi.com]dr dre beats cheap[/url] Gtugbl
[url=http://www.christianlouboutindiscountsale.co.uk]christian louboutin uk[/url] [url=http://www.ogrelarp.com]Canada Goose Parka[/url] Xpcufg [url=http://www.pandorajewelryukonsale.co.uk]pandora uk[/url]