Wednesday, June 11, 2008

sweet charity hari minggu ni eh bukan, sabtu lak.

(ikut style blog Nad taruk lirik lagu ni)
I'm just another heart in need of rescue,
Waiting on loves sweet charity



tiket dah ada sey, tapi adakah aku dapat pergi? dan adakah aku tahu pegi tempat ni? aku naik bus masih fail, naik mrt je la.
lagi penting, adakah Sweet Charity akan betul2 naik stage perform full show?
rock melayu ni kan kadang2 tu kecoh je lebih tapi last2 kena bubble.

So actually, show ni dua hari, sabtu 14 jun 2008 dinner show ngan harga2 tiket menakjubkan lagi mengerikan dan jugak ahad 15 jun 3pm ngan harga tiket paling murah untuk peasants 103rm.
So lepas my better half dah sambar tiket peasant for Sunday, kena kensel lak.
So seems tiket Sunday tu bleh pakai untuk sabtu malam lak.
Dan sekarang seems tiket sabtu yang mula2 harga mahal tu semua seems dah standardised 103rm je.

apa sey... kelakar pun ada. Tapi ni dah macam adat kan? long live Janji Melayu.

tapi apa pun, aku harap ada lagu Jangan Tak Jadi & Zakiah huhu.

7 comments:

matakucing said...

Deaf,
klu ko jd turun..ko turun la awal skit..pagi ahad tu bleh singgah flea market kat Amcorp Mall, Petaling jaya tpt aku slalu lepak tu. Ko gi KL Sentral, pastu naik Star LRT ( hala ke Kelana Jaya ) ambik tiket Taman Jaya, RM 1.60 kot. Betul2 dpn stesen Star LRT Taman Jaya tu Amcorp Mall.

zan said...

Bro, bajet sampai KL pukul berapa?
Wa boleh fetch lu..nak pergi sorang2 pun wa keras gak. Ada member best la sket..hehehe

deaf_angel said...

matakucing ahad ni tak bleh ler. Insyallah lain kali.
Eh, dia hari minggu je ke? hari lain? takde kedai2 biasa?

deaf_angel said...

zan, nanti apa2 aku sms ko la..
nanti aku bilang ko aku ada kat mana eh...

matakucing said...

deaf,
dia bukak hari ahad jer..cuma ada satu kedai mmg kat dlm amcorp tu bukak hari2..kedai Joe Rozario kat LG floor..dekat dgn restoran mamak.

deaf_angel said...

matakucing, aku keja shift jarang dapat sunday off, tapi weekday tu ok nanti aku turun tengok2 nanti aku update ko k

hellfire said...

dah setel ni show..
dapat jugak jumpa kau lah...........