Thursday, June 12, 2008

Search Amuk Raven 3 August 2008

aku type " search, amuk, raven " kat google... keluar banyak websites multiplys & forums discussions bebual pasal Search this Ogos.
poster dia ni kot aku jumpa paling besar.


3rd of August hari apa eh? ntah keja ke tak? kalo free dan ada duit, maybe bleh la pegi nengok...
Kat Woodlands sana kan poly ni, mesti ramai turun nye bawak families nye type. Republic Poly aku lalu dari luar, siot ah lawa siol, untung budak2 sekarang.

Search ok la, aku dah nengok dorang kat those Johor2 places, kat KL, tapi tak pernah kat Singapore. So mesti special ler Search kat Singapore ngan MMDUT nye lineup.
Amuk pun dah...yang kat Downtown East or whatever.
Tapi..RAVEN...ah this aku tak pernah nengok lagi...SEMBOYAN!!! must cek them out and kasi support ler.

p.s =
Ni aku baru je dapat SMS dari kawan aku masa ngah type ni.... OMG!!!!!!!!
Tiket $80, $100, $150, $200??? Serious sampai $200??? Biar betik kawan aku ni. Mengong kot dia? haha. Tapi dia memang fan Search jugak sanggup bertapak gi JB indoor stadium haha. Tau2 aku toleh masa nak start, "eh? ko pun ada eh??" Takpe cek ngan dia lagi haha.
Ada time singgap Muzika kot, kepo2 sikit.

4 comments:

BENTARA said...

bila dah kat obersee ni rasa teringin pulak nak tengok Search. Masa kat Malaya takde rasa pulak...

deaf_angel said...

hehe makanan2 ko rindu tak?

matakucing said...

search rules..
rock on \m/

deaf_angel said...

search..
lagu2 dorang ialah soundtrack kehidupan ramai orang dari zaman sekolah sampai skarang