Monday, June 2, 2008

in brief penuh senyuman

1. Ni malam nye scoreline teringat aku kat artwork Somewhere in Time..West Ham 7 Arsenal 3 yang memang takkan terjadi nye ah.... Tapi ni malam Uzbezkistan 7 Spore 3. puas hati ah...Attack! Attack! AttackAttackAttack! walau aku tak pegi ( dah lama pun aku tak gi nengok bola ), tapi unsangkarable bleh sampai ni stage ngan team2 kuat. Selalunye 1st round dah abis. Ni 3rd round. Anyway kat Campbell Complex nye lorong situ jual jersey Msia cam lawa lak aku nengok yang away nye. Tak ori nye kot.

2. Ebay latest prices smalam.
- Soundhouse Tape ( cd kumpul dari remastered coupons tu ) US$610,
- Wasting Love cd ( Holland ) - US$153
- Virus Promo CD - US$46
- 1st Ten Year Vinyl - US$315 + US$75postage
cuba anda convert ke Sing$ atau RM? waw!! giler kan. Gigit jari je la. Duit dapur berapa bulan siak tu semua.

ingat tak aku cerita kat Aldelphi ada orang melayu tu beli 1st Ten years, sepuluh2 singles, auntie kedai cerita kat aku satu dia jual S$50 so dah S$500 tapi takde kotak, kotak boxset tu yang buat value makin mahal giler.
So korang just imagine macammana siak kalo ada peminat Maiden terutama yang baru2 nak start kumpul barang Maiden sekarang? Impossible...
Nasib baik dulu2 zaman muda dulu aku dah dapat Wasting Love ngan Virus Promo...tapi aku masih belum susun masih terhumban dalam kotak2 kat rumah.
Dan Vinyl 1st Ten Years tu...siap ngan boxset, dalam bentuk Mint condition semua vinyl dia...aku terjumpa ngan harga yang...oppss...nanti lain kali cerita.

3. Aku sound aku nye menteri kewangan merangkap menteri dalam negeri aka my better half \m/ pasal if our tight budget permits can i go and catch Sw...... ............. please please please pretty please with sugar on top. Ye la, last aku nengok gig pun Helloween bulan 2 kan? kasi chance ler sekali2.
So she got me the ticket \m/ Paling murah nye la seperti yang aku ask for. Biasa ah... cam si Tommy and Gina dalam lagu Bon Jovi livin on a prayer huhuhu. Peasant ticket je. Paling belakang :-)Hopefully I'll be there. Tu weekend pun aku memang dah cek rota tak keja. Yahoo!!..So now, where is the show location exactly? Aku KL ni aku naik bas awam asyik fail je. PWTC ada mrt kan. Selamattt...


if the sun refuse to shine..
I would still be loving you....
When mountains crumbled to the sea..
there would still be you and me
Led Zeppelin - Thank You \m/

4 comments:

zan said...

Erm deaf..
Ko beli tiket dinner ke hi-tea?
Kalau ader geng aku ingat aku pun nak pergi gak..
Kasi tau cepat..leh aku gi carik tiket..heheh

deaf_angel said...

dinner? mahal ko tu.... duk kedai kopi dah.

Aku takdeperal gi hi-tea.. Majlis minum teh-o.

zan said...

hahaha..ok gak tu. Jap aku carik tiket...

deaf_angel said...

go! go johny go go! go jonhny go go! johny be goode..