Monday, August 18, 2008

cyndi lauper & multiply baru

dah berapa hari, pegi balik keja, dalam bas dalam mrt, aku cuma pasang lagu cyndi lauper je kat telinga aku.. evergreen eh lagu makcik ni..dia dah 50 kot? She Bops!! huhu.

time after time, she bops ( aku suka accoustic version dia dah jadi ballad dah ), money changes everything, girls just wanna have fun, drive all night, dan macam2 lagik...ooo of course True Colors...lagu paling gerek tapi lagu ni cam ada hidden messages for gays kot? haha. Whatever. It depends on how we intepret it.



lagi satu...aku dah buat akaun multiply baru....
aku nengok malay music lovers kat malaysia dan singapore semua pakai multiply, aku pun terseru lak, so bukak je akaun baru...
ala....benda per.
Tapi adakah aku dapat maintain or terbengkalai sampai terlupa password? haha.
Deaf-haven.blogspot aku terus hancur dah ntah apa password dia pun aku dah lupa.



yang dulu...usah dirindu...hilangkanlah dari hati mu.....ewah!!


welcome to the third floor, its a one way trip then they locked the door. aceh ceh ceh...
http://deafforever.multiply.com/


She said I'm sorry baby I'm leaving you tonight
I found someone new he's waitin' in the car outside
Ah honey how could you do it
We swore each other everlasting love
She said well yeah I know but when
We did - there was one thing we weren't
Really thinking of and that's money


aku nye dream concert...kalo cyndi lauper ngan belinda carlisle sama2 satu show..
dan belinda carlisle perform album Runaway Horses..satu album..dari start sampai abis... mau headbanging stage diving semua orang haha.

summer rain beb, summer rain....the best song ever haha.

5 comments:

:: Wiween laoshi :: said...

uih bro..cyndi lauper pun engko layan yek. da bercucu org tua tu.agagagag ;p

lagu True colos tu evergreen. ;)

weiii menakutkan laa gambo tengkorak rambut pjg! agagagagagagagagaggaga

deaf_angel said...

cyndi lauper best wooo...
actually kan, zaman tu, semua lagu best...rock ke pop ke metal ke..

aku beruntung ler aku grow up zaman lagu semua best2..

deaf_angel said...

menakutkan?

weiii tu tengok tu dia ngah buat apa? dia ngah jadi lilin.
dia bakar diri dia jadi kita semua dapat cahaya...

pengorbanan ah ko!!

HF said...

Ok jugak buat multiply baru......budak2 Msia Singapore ramai buat account......

deaf..ade free2 kasi up CD Version Strangrs kau pat Multiply.......?

hahahaha..

kaset aku dah berdebu dah..tapi nak jugak menyimpannya tu...

Siak..

carvedijan said...

Deaf....sebenarnya ko le manusia pertama kat multiply yang aku reply postingnya untuk bootleg Wings kat fort canning.

apa2 pon selamat dtg kembali ke MP