Thursday, May 7, 2009

cover majalah Selebriti bulan mei

( Click all photos to enlarge )



jarang majalah hiburan ada cover rock, ni kulit depan Selebriti bulan mei ni - Sweet Charity.



bukak dalam ada iklan dorang untuk end of the month ni.



gambo 4 orang je.



Yang belah kiri tu background hitam tu ada audio/video internet version tak salah aku kat esplanade.com nye website.



this pages a bit dissapointing untuk aku pasal...



except for Ramli Sarip article , ada nasik tambah satu dua perenggan..




yang lain2 nye members nye artikel sama info ngan tahun lepas nye konsert kat PWTC nye buku souvenir.



tapi gambo2 dia baru so ok ler, also ada kuiz, contest menang tiket gi show dorang.



jarang ler kalo majalah2 pop taruk cover rock. Sebelah tu Manja tahun lepas. That one was much better.

13 comments:

Takilala said...

Rok sampai tua rules!! Huhuhu.

Portdy said...

tiba-tiba rasa syahdu tengok line up sweetcharity ni dah tinggal berempat...sedar tak sedar.

...apakah aku lupa , Kamelia telah tiada...

sedih plak.

MindHeartBodySoul said...

Salam...

Majalah Manja tuh aku ada beli yang Amy Search jadi cover dia...

Aku belipun sebab cover dia Amy.

berteromber said...

rajin lu beli majalah hiburan ek deaf...teringat zaman2 80an dulu beli URTV pasal nak baca cerita2 pasal rock...zaman tak der internet...tu je la sumber informasi rock tempatan..

Portdy said...

eh silap-silap,

Baru perasan patutnye....
SC sekarang berlima eh - ni fotografi Wan Ahmad takdek.

ok lah 5 orang ...meriah lagi.

Hilang Gelap Timbul Terang.

Abang Ben said...

MANJA ni macam Kerrang atau Metal Hammer?

hehehe...

Jairo said...

kalau gitu deaf ngko kenala selalu beli majalah selebreti ni hahahahaha

deaf_angel said...

portdy
tinggal 5, ah ah

triple s
sama ler, aku beli pasal cover

berteromber
ah ah, Search, Wings
apa tu? Din Search mengamuk tendang pintu kat Larkin Stadium?
hahaha, tu smua URTV zaman dulu cam gitu

mm
manja tu majalah pop ler hehe, sekali2 je artis rocker hehe

SkiD said...

aduh! dulu URTV ada cover band rock. Pasal Mama Juwie pun rock masa tu...hehehe! mana dia gi sekarang ni agaknya ye?

:: Alif :: Dal :: Mim :: said...

erm, ko masuk tak kuiz tuh..manaa taw ko menang..ko dpt tiket, aku tumpang bangga..hehehe

eddie dewanaga said...

dulu zaman keja campur gadis2 ofis, selalu gua tumpang baca majalah mcm gini, manja tu pun ada jual kat jb...

mcm2 gosip kalau kat urtv tu dulu, artis perempuan time ambik gamba, kalau tak bukak butang separuh dada, tak sah!

zaman sekolah dulu, lu orang ingat tak ada majalah pentas???

kat situ memang byk cerita pasal rock, poster dia belambak2, tu jam band2 May, Burnmarks, Naja, Febians... byk lagi...

yg itu gua selalu beli, tong tong dgn budak2 satu dorm (dok hostel)

sapa2 yg baya aku tau la kot!

deaf_angel said...

yep pentas haha

Faizal and Anna said...

Salam Deaf, saya berminat dengan collectibles Sweet Charity ni.. agak2 ade lagi ke di jual di kedai2 kat Singapura?