Sunday, January 13, 2008

dah agak dah, aku kalah..


Tu hari Maiden fan club organise competition " name the plane " yang Iron Maiden nak pakai ( vokalis Bruce Dickinson akan jadi pilot plane ni ) untuk coming World Tour dorang.

Aku fikir punye fikir , aku kasi nama "Eddie's Wings", ntah apsal aku select a name yang so simple dan tak challenging langsung, tapi memang tak harap bleh menang pasal konpem ada beribu2 nama lagi canggih manggih..dah tu ada tiebreaker tulis 20 words apsal choose the name, konpem English aku ntah the judges masa go thru tu entah paham ke tak.

Last2 winner dia, total ada 16 fans hantar sama nama, ED FORCE ONE.
Apasal la aku tak terfikir nama tu.... First prize, tengok an Iron Maiden show ngan Rod Smallwood ( manager dorang ) dari mixing desk ngan lots of special gifts. sigh.


I could be so lucky, lucky lucky lucky \m/

2 comments:

bentara said...

hahaha... excited sangat la tu bagi nama simple sangat...

prize gila best... dok kat soundboard sambil minum ginger beer dengan Rod. Priceless!!!

deaf_angel said...

eh kawan keja aku kan, pernah belikan aku air ginger beer yang ko tampal kat blog ko tu, sedap eh..