Sunday, January 13, 2008

amended review vcd- Search Live @ Planet Hollywood

Hah baru betul gambo2 ni hehehe - 15/1/08
adoi sakit perut aku ketawa...
Smua gambo salah k. Patut la si jan tu cakap aku nye lain. aku yang salah tampal gambo..
sorry sorry sorry hahaha. Nanti senang aku betulkan.. ntah mana aku simpan tu hari snap photo.
- 14/1/08

Dah review gig ni, dah review cd audio dia, ni lak review vcd lak. So not so long la ni kali haha.



Mula2 aku nengok, carik siak yours truly, aku ada masuk video ke? malu lak kalo obvious obvious gitu kan.
ada sikit masa starting tu...tapi sekali imbas je, yang lain2 tu termasuk dalam photo packaging, aku not sure ler, aku ke bukan wakakaka. Pasal aku kira about 4th from front row jugak ekekeeke. Kira capai sikit je dah bleh pegang Amy masa dia ngah body surfing tu ler. Tapi this is one of those moments yang cam hati kita menjerit " I was there on that happening night!! ".



nothing's perfect kan so ni yang aku tak berkenan
- apsal takde dvd version? cam weak sikit ler quality dia.
- ntah kadang2 takde video untuk dipakai atau sengaja nak tunjuk crowd scene, tapi apsal asyik ulang2 minah pakai baju hitam tu je ngah adjust rambut kat telinga kiri dia guna tangan kiri dia? boring siak... serious bebual boring siak...aku tahu ler rock concert omputeh tunjuk2 nice looking ladies in the audience, tapi takde la asyik replay same action clip.
- apsal banyak Amy je keluar kat video, dan apsal kamera bila part best kat tempat lain tapi pointing kat tempat lain lak if you get what i mean.
tapi overall...please buy it buy it..



Serious bebual, dekat giler siak Search ngan audience. Dekat giler. Bleh rasa dia nye energy kalo nengok gig kat Planet Hollywood. Buy it buy it. OK jugak ler harga dia, about 20rm gitu ori.

4 comments:

carvedijan said...

Bro, ini Singapore punya edition ke?. Pasal aku punya VCD, dia punya CD kaler merah. Dan inlay pon sekeping aje. Nak kata pirated, siap ada kementerian punya hologram sticker.

deaf_angel said...

hah? lain ke??
tak ni aku beli kat kotaraya kl.
takkan lain pe. ko cek betul2.

Tampal gambar jan, aku nak nengok.

Apsal eh?

deaf_angel said...

sorry sorry aku salah tampal gambo!!!!!!!!! hahahah

carvedijan said...

tu le pasal..aku nampak macam lain aje....hehehe ko pegi tampal audio CD le bro bukan VCD