Sunday, January 27, 2008

tshirt

wa nye tshirt fan club Iron Maiden baru sampai tu hari..

dalam plastik


Aku salah pilih saiz!!! terbesar lak, boring nye..


apa pun, i love it, depan dia kecik je


bawah ni, yours truly nye nick
aku nak buatkan 'maidenmalaysia' untuk better half aku haha so kasi sepasang, tapi tak bleh ah, fan club admin check one by one tak bleh nak ubah2 nama sebarang2.

nengok lain kali ada rezeki aku nak buat satu pair kat tshirt design lain
satu 'maidensingapore', satu 'maidenmalaysia' , baru kecoh.

belakang dia..


kat sebelah kad tu, ialah satu special cd jepun ( Loudness main lagu2 Rainbow etc live ) yang nanti aku akan ceta kat sini kalo ada kesempatan k.


up the irons.

3 comments:

BENTARA said...

jeles jeles...

Next entry boleh cerita tak camana nak join Iron Maiden FC ni? Apa benefit etc...

MindHeartBodySoul said...

Ada limit takat berapa org tak nak jadi member Fc nih?

Nih, TeeShirt macam nih nih berapa hinggit harga dia?

Any other designs?

deaf_angel said...

bentara ok roger
anyway aku online fc je, dulu aku pernah jadi full member. Kalo full member memang best ler, macam2 tapi mahal ler.
So aku waktu ni budget cuma benarkan aku jadi online fc je. Janji aku bleh masuk forum dia. Maksud aku forum yang khas members je access. Kita kat Spore/Msia ni tak banyak keuntungan cam gatherings, advance tikets etc.

triple s, tak la, lagi banyak member lagi banyak duit masuk kan.
Ni harga dia in british pound tak tahu berapa..
ooo design iron maiden banyak. Kat pasar malam macam2 design ada, banyak is cetak rompak nye la, tapi kalo nak yang licensed nye, online ler, atau gi kat kedai2 besar kot.
Aku nak aim jersey bola dorang cam design AC Milan yang hitam merah belang2.. lawa giler