Tuesday, January 22, 2008

latest~ Maiden jadi cover depan dua majalah: metal hammer dan australian guitar

Dua majalah omputeh gunakan Iron Maiden sebagai cover.. Ni kira latest ler jugak.



Majalah Metal Hammer ( february 2008 edition ) dan jugak Australian Guitar.
So aku sambar le dua2 tadi pasal Maiden on cover.
Takde mood lak nak ceta2 sangat, so layan photos aku snap je ( Click to enlarge all photos ). Metal Hammer interview is with Bruce Dickinson pasal tour akan datang. Very interesting gitu.
Ada lain review Led Zep nye reunion gig dan of course paling best dapat dua cd compilation ni kali. Nampak cam best.



As you can see, Feb 2008 Metal Hammer contains two cd samplers.




.
.
.
Australian Guitar lak interview Dave Murray. Cerita2 pasal beza Dave dulu dan sekarang masa solo untuk Maiden, cammana dorang rakam, cammana pasal ada tiga guitars nak adil etc etc








best eh..

3 comments:

Anonymous said...

up the irons!!!

p/s: ble bg email add x?urgent psl ns.(d_in_flames@yahoo.com.my).thanks

deaf_angel said...

ns? maksud ko reservist?
email aku kat realdeafforever@yahoo.com atau lagi senang kau YM aku je la, tinggalkan offline mesej.
kalo email ko reply sini dah email nanti aku cek?

Anonymous said...

thanks