Sunday, July 20, 2008

Brazil nak datang..

28hb ni national stadium, konpem dah kot.

good news dia - its Brazil Olympic Team, siap ada Ronaldinho ngan Robinho. Its going to be fascinating nengok dorang live. Brazil siot. The one and only. A lifetime experience.

bad new$ dia - tiket is $60 - $120. Pakai logik pada aku rasa murah pasal its Brazil. 55,000 bleh jual kot agaknye huhuhu.

conclu$ion - takpelah, aku skip. I wish Malaysia yang host ni game instead kat Bukit Jalil.



tapi... ada training session yang open to public for free tak? hehehe...

2 comments:

Wiween @ Awin said...

laaa brazil pun engko layan bro?? ronaldinho si gigi mancung yg cumel.agagaagaga ;p

deaf_angel said...

susah woo nak nengok team2 macam gini main live. Selalu kat tv aje.
Ni kira hidup sekali je kot..

dorang terpaksa datang dan main pun kat rantau ni untuk persiapan Beijing ogos nanti