Thursday, July 17, 2008

tak sabarr..

will i get my hands on an original kerrang's 'maiden heaven' tribute cd?
dont know yet.. till then, korek balik dari lubang cacing, some tribute to maiden cds yang aku kumpul many years ago dan dengar balik huhuhu.



nanti senang bleh borak lebih sikit.
Fans kat Britain rata2 kasi different opinions on maiden heaven..
So...this is a good sign.
Best untuk ko, macam siot untuk aku, best untuk aku, macam siot untuk ko yeah.

3 comments:

zan said...

Black tide - prowler
Metallica - Remember tomorrow
Avenged sevenfold - Flash of the blade
Glamour of the kill - 2 minute to midnite
Coheed & cambria - The trooper
Devildriver - Wasted years
Sign - run to the hills
Dream Theater - To tame a land
Madina lake - Caught somewhere in time
Gallows - Warthchild
Fightstar - Fear of the dark
Machine - Hallowed be thy name

Ni ke track list dia? Kalau betul yang ni, aku dah ader..hehehe. Versi d/load la tapi..

deaf_angel said...

yep..16hb lepas start ada kat Britain kalo beli majalah Kerrang..

BENTARA said...

rasa dalam 2 minggu jugak nak sampai via freight ke bookstore. Dan biasanya MAHAL.

tapi kena beli jugak nih...