Wednesday, July 16, 2008

kad putih

dearest gomen mesia, ku sangka tak yah pakai white kad lagi sampai ke petang, rupanye kena pakai balik di tengah hari..

Aku dah la gi buang semua koleksi white kad aku, pasal aku dah konfiden dah tak yah isi kad tu lagi, maklum dah lama jugak kan..sekarang, aku nak start kumpul balik..sikit2 lama2 jadi tebal cam phone directory huahuahua.

nak kena beli pen ler standby taruk beg dua tiga, takde pen, hah, sesi kelam kabut wooo kat kastam kalo lupa isi in advance.



aku nak petik gambo white kad tadi, langsung satu pun aku tak bleh jumpa..so snap gambo lain ler hehe.

3 comments:

Wiween @ Awin said...

skali aku x bley nampak daaa pic kad putih engko.hhuhuhu :p

deaf_angel said...

pakai spek la

zan said...

Kagum dengan ko Deaf. Sanggup berulang..

Satu soalan cliche.."Sampai bila?"