Tuesday, July 8, 2008

i heard a rumour..

..they say you got a broken heart huhuhu.
Ni ialah lagu Bananarama kot? famous woo ni dulu2.. Power jugak lagu2 dorang. Aku rasa aku untung, aku grow up dari 80s to the early 90s dimana lagu2 pop best


Anyway....BERITA ANGIN MUTAKHIR YANG PALING LAWAK TAPI ADA POSSIBILITY

1) Rumour pertama datang dari satu Spore Maiden fan -
FEBRUARY 2009, Metallica and Iron Maiden are coming to Singapore.
Aku ketawa je pasal memang tak logik ler untuk Maiden, too good to be true lagipun aku expect kalo kata Maiden datang South East Asia pun, at least end of 2009 or early 2010 untuk the 15th ( album studio terakhir?? ) studio album world tour.

2) Tapi hari ni, aku baca kat porum Maiden, satu rumour dari satu peminat Australia yang Maiden akan pergi Australia February 2009 ni ngan the BIG SHOW. Ni aku rasa sama production ngan current world tour, tapi pasal Australia bulan dua lepas tak dapat full huge productions of the stage, jadi ni kali dorang bawak Eddie besar belakang back drop dan the Egyptians cats and dogs in full 3D.

Ni memang rumour tapi dari berita lawak, aku rasa macam ada possibility 0.00000000001% possible. Pasal ada satu Maiden fan yang antara Maiden fan paling huge dalam dunia reply kat thread tu dan cakap "fact..".

Kalo dorang ada flight B777 Ed Force One sendiri, dorang bleh stopover mana2 dorang nak.

So....? Aku cam dah terexcited dah... Nasib baik nari keja malam, so memang tak boleh tido, kalo tak aku memang tak bleh tido ni malam...HUA HUA HUA!!

Memang ni semua berita angin, tapi kadang2, dreams can come true kan.

2 comments:

BENTARA said...

huhuhu kalau datang lagi ostolia Feb depan... i'll make sure i'm not gonna miss that again!

deaf_angel said...

yap...pegi......kalo aku jadi ko..

Aku backpack satu Australia ikut dorang nye schedule.