Sunday, July 20, 2008

Rastari

A very quick one sbelum aku gi keja huhuhu.
aku terjumpa piring hitam Rastari. Penerbit M Nasir.
Unik nye, takde judul album, takde album cover design pun. KOSONG!!!


click all photos to enlarge
Tepi tu Black Dog Bone 'stunt helicopter' nye lp, ngan Strangers ( Warnada label ) nye cd. Kepada yang kirim kat aku suruh carikkan ni semua, pelan2 eh, wa budget woo tapi insyallah nanti pelan2 settle semua.


So ada satu lagu nama dia " tak ada tajuk sesuai " or something. Aku nengok Loloq ada major contributions so aku curious and grab je la.aku nengok condition lp masih cun lagik.

Then aku google found that, ni album Loloq is the vocalist?
Anybody got any info? Please inform. Thanks in advance.



So nanti ada time aku see what I can do with this lp.. the liriks and more details etc.

k adios kat korang2 yang hari minggu duk rumah..wa nak gi carik rezeki \m/


6 comments:

Anonymous said...

salam bro....berminat sgt la dgn Strangers dan Rastari serta BDB tu, nak jual tak?

baba.kassim@yahoo.com

hf said...

Title RASTARI tu memang "tak da tajuk yang sesuai" deaf.........

deaf_angel said...

baba.kassim@yahoo.com

ko kumpul benda2 ni jugak eh?

nanti aku email ko

Rugged muslim said...

Album Rastari - featuring Loloq and Wan Rastari on vocal, Shah Urgent on bass. Famous song Wak Jono (sung by Loloq) Mahameru (by Wan)

Anonymous said...

..rastari tertubuh atas 2 idea...Ajeed/Drummer

deaf said...

thanks rugged muslim and anon pasal kongsi informasi berguna.