Tuesday, July 29, 2008

decoration hari raya dah up!




tadi aku turun SJE kat bugis, so aku gi sini kejap.
SIOT AH!!
Jangan cakap pose, Merdeka pun belum, National Day pun belum,
masih bulan 7 lagi tapi Arab Street dah pasang lampu lap lip decoration hari raya.

Dah Tak sabar2 huhuhu

13 comments:

Wiween @ Awin said...

errk..ini kat singapore kan bro?? adey..sedara aku ramai kat singapore tu..tp aku x penah pi sana pun.agagagag ;p passport tarak ! tp kena wat gak nih..mau pigi korea..besh besh

Wiween @ Awin said...

tp kan..over gak ekk sana..pose lum tentu cukup daa siap decoration tuk raye! gagagagagaggagagga ;p

BENTARA said...

bilamana bisnes masuk dalam agama tu le jadinya.

Sampai kita pun terikut2. Spirit sebenar Ramadan dan Syawal hilang terus dari hati termasuk aku.

matakucing said...

advance tu deaf..hahaha iklan kat m'sia pon dah ada kuar promosi raya ni.

wah yun kua said...

selamat hari raya singapura!
selamat hari ulang tahun ke 43 singapura!
selamat mas selamat kastari....

deaf_angel said...

korea? wooo winter sonata.
eh nanti kejap apa vcd aku pun dah teraddict tu hari eh?

lover in paris ke hapa tu?
pun cerita korea jugak.


mm, ah ah betul ko cakap

mata-kucing yep true, ko tahu kat jb pasar larkin, tempahan baju raya ada kedai semua dah fully booked.

wah yun kah
errmmmm i think ko nye messages contradicting, tapi tak kesah la apa pun. thanks for visiting.

Wiween @ Awin said...

wey bro..lovers in prague laa..cite peberet aku gak tu! Tp aku suke hero yg frust tu..ala yg pulis tu..macho.agaggaga :P yg sowang lagik tu x besh x besh...:D aku ade gak citer tu bro. Aku kan pengumpul citer korea yg setia.hihihihihi

Wiween @ Awin said...

eh...ke engko maksudkan Lover in Paris yg hero x ensem tu..yg cover dia hero & laki ngah slow dance?? *kompius skit*

deaf_angel said...

hah paris!!
memang aku setuju, mula2 aku tengok, aku ingat si hero tu orang jahat pasal dia tak hensem, dah tu orang kaya lak tu...
rupanye dia hero hahaha.

Tapi aku suka budak kecik tu anak sedara heroin, kelakar siak.

Wiween @ Awin said...

sah citer lover in paris tu! aggagaga besh citer tu tp aku suke lagik Lovers in Prague :p

deaf_angel said...

lovers in prague eh?

ah nanti bleh aku beli kasi surprise gift kat better half aku huhuhuu tak pun aku rekemen huhu.

ermmm ori nye berapa harga eh?
pirate nye ada tak?

huhuhuhu

Wiween @ Awin said...

ori punye x silap dlm RM90. kat JB byk laa bro! kat skudai parade. Situ laa my dvd heaven!! agagagagag ;p

aku tahun lepas setahun maa duk JB tu.situ laa aku punye tmpat membeli belah citer korea. da melambak kat umah nih haa..tu pun belom abih tgk sume gak lagik! wakakakaa

Wiween @ Awin said...

ehhh..belilah yg original! kuikuikukuikui