Thursday, September 4, 2008

mai kanchong,

tadi aku nengok2 sokkabar kat kedai, siak ah terus aku nampak ni gambo..


click to enlarge

mai kancong aku pun dah goyang

konsortium belum start lak aku tanya, so aku ambik Mara liner ler untuk raya tahun ni. Standby siang2, kang last minit kanchong siak carik tiket.

tiket bas so far ok jugak je...
konsortium masih 24rm, mara liner untuk raya 31rm .. so...korang sapa belum beli tiket bas untuk raya.....



aku suggest korang pegi recce

4 comments:

eddie dewanaga said...

''...perjalanan jauh tak kurasa,
kerna hatiku melompat sama, ingin berjumpa sanak saudara, yg selalu bermain dimata...
balik kampung...
ooooo.... balik kampung...
hati riang...''


**balik kampung(sudirman)

:: Cikgu Wiween :: said...

whoaaa berebut2 beli tiket bas tuk balik raya mmg x besh.engko mmg pantas la bro.egege :P

deaf_angel said...

aku raya keja!!!!!!!
mintak2 no problem aku dah apply leave dah muahahaha

matakucing said...

ngk gambor sokkabor tu cam chaos jer huhuhu