Saturday, September 6, 2008

scene bulan pose & pre-raya 2008 ( part 1 )

sesi tampal gambo.. kl n jb tak tahu ada time ke tak...geylang pun maybe senang aku gi malam ler prektis tangkap gambo malam muaahaha.

pt 1 - scene of mesjid sultan nye compound
click all photos to enlarge


tempat bayar zakat fitrah ( kalo peak period ada lebih on duty ler )



meja makan...cam kenduri kawin eh..untuk sapa nak buka pose kat mesjid or takde tempat nak buka pose , ..or for whatever reasons.



aku rasa konpem full house ler pasal area sini kan focus point


standby orang nak tapao bubur mesjid lepas asar

periuk semua giant size nye.. tapi konpem lepas asar, abisnye orang tapao untuk buka. Tapi untuk yang buka kat mesjid dorang dah set aside.

3 comments:

:: Cikgu Wiween :: said...

eh bro..dekat blog engko laa aku dpt melihat singapore.at least tempat2 kat sana tu.hrp aku nak pi sana aku x bikin lagik passportnye! pinjam engko punye buleh kah?? agagag :p

matakucing said...

hehe teringat masa aku sekolah dulu kat shah alam, hari2 buka & sahur kat mesjid Shah Alam..muamuamua

dilaOHdila said...

dep...ni macam mejid orang tabligh jek dep. Kat singaPUra ke nih dep? tenang ajer....