Thursday, September 25, 2008

upcoming rock omputeh shows

ni yang konpem tiket dah start jual dah nye.

1) motley crue @ fort canning - not going becos tikets too expensive.

2) avenged sevenfold @ expo - aku curious jugak nak tau apsal Maiden select dorang jadi opener SBIT Europe, dan apsal dorang kena boo, kena rejam botol ngan peminat2 Maiden tiap2 show haha.. interesting dorang pun featured untuk Maiden Heaven tribute walaupun macam %&@*@$&(%!!!! sikit2 walaupun best jugak, flash of the blade nye korus lirik salah.. tapi tu je la..curious....tiket expensive jugak...so skip lagik haha.

3) satu yang maybe aku nak pegi kalo ada budget is Rockstar Taste Of Chaos 8/11/08 kat Fort Canning. 4 band. Smua cam band remaja orang2 muda gitu suka ler, tapi nampak cam interesting je... pasal ada As I Lay Dying...
Ada Atreyu.. ni pun cam best je aku sample2..
ni dua kira sikit2 heavy rock ler huhu.
MUCC tu Jepun, rock2 orang sekarang suka gitu, tapi definitely not heavy rock la.
Story of The Year ? - ni rock2 happy2 gitu kot..
tapi tu ah aku curious As I Lay Dying ngan Atreyu.
$95. Duit dapo untuk berapa lama tu? haha.
so....? lama lagi.....nanti fikir lagi...haha.

p.s - aku ada satu kawan pun cam step konfiden je Metallica nak datang buat konsert, siap dah janji nak gi sama2 hahahahahaa...aku cakap ok la, tapi tiket paling murah eh? huhu.

7 comments:

eddie dewanaga said...

boleh skip la semua tu bro...
kurang deadly laa...

tapi jika 'the puppets master',
'the lightning rider', 'the mind twister' & 'the dream smasher'
turun...

gua pasti gadai segalanya bro!
hehehe...


ye ye O je gua ni...

BENTARA said...

setuju dengan eddie, boleh skip je semua tu.

Kalau Motley Crue tiket 50% lagi murah, probably a better watch than the others.

:: Cikgu Wiween :: said...

bro! ;p aku suda balik nih :P

matakucing said...

gadai segalanya eh eddie..
hahaha metal up your A** eh

tak pe tunggu carcass aje sampai kl
muahaha tu pon kalau "lepas"

deaf_angel said...

tu la eh, mau kang aku gi mana2 yang aku cakap ni...tup2 buat pengumuman ada band2 seribu kali best datang

HF said...

sedey aku tix M.Crue gitu riboot..
Orang Singapore dah cakap expensive..

apatah org Malaysia !!!!!!

Avenged Sevendfold tak kene opening tour iron Maiden...

kalau Trivium...
maybe boleh jadi ribut crowd....

Atreyu ???

Aku prefer Pig Destroyer...

jahanam betul ah !!!!!

sweetcandy said...

Halo Bro..harga tiket motley crue mahal weidgr-dgr tahun depan, metallica coming here. btw, aku & jas nak ucap u & wife selamat hari raya, maaf zahir & batin eh. take care always!!-Cheers SC