Thursday, September 11, 2008

serunding daging kat larkin

apsal aku cuma terserempak serunding daging Kota Terengganu & Kota Bahru cuma bila bulan pose je? tapi mungkin tu yang buat best, an annual delicacy.


daging ( click all to enlarge )


ayam


So cam tahun lepas, aku beli serunding daging kota terengganu kat bazaar raya luar pasar larkin jb.
100gm - 7.50rm
kalo serunding kota bahru is 6.50rm tapi terengganu nye seems a bit pedas and a bit halus? ye kot? betul ke?
ayam nye ada, tapi kureng sikit, lagi pun aku nye better half prefer dagings nye.
So korang kalo sapa2 tak pernah try, gi ah try, aku rasa kat bazaar2 ada kot benda ni kat jln TAR semua, last year aku nampak.

Kalo ngah budget, makan ni ngan roti, pun dah best giler.




p.s aku gi website metallica kelmarin, ngah streaming 6 lagu dari death magnetic, so...errr...masuk telinga kiri keluar telinga kanan.. muahahaha...something's wrong with me taste...taste orang tua lain kot? muahaha. tapi takpe, motley crue tak dapat pegi takpe, tapi kalo metallica datang, i'll do my be$t to go muahaha. maybe then, i have a different opinion of lagu2 baru dorang huhu

6 comments:

:: Cikgu Wiween :: said...

uih...serunding..aku suke serunding kelate mari bro. ade jual ek kat larkin. ni area mana nih? kat bus stand larkin ke?

err..engko dgr lagu drp Death Magnetic masuk tinger kri kuar tinger kanan?? huhu aku x dgr lagik bro. tade mood plak menge'rock' bln2 pose nih.huhu haikk..tua kah?? tade la tua mana. engko kan sebaya Norman KRU..masih macho. eagagaggaga :p

cLinaku said...

baru smalam aku sambar serunding daging satu kat putrajaya nikh.
balik umah terus abis..aku ratah je..makan gitu lagi puas!huhu.

Panca Delima said...

Hari ni aku tgk kat Metallica.com dah boleh dgr semua lagu. Bagi aku "feel" dgr lagu ni berubah-ubah bergantung keadaan fisiologi dan jiwa seseorang. Kalau tengah marah, lain feelnya dgn org yg tgh letih.... Mungkin dulu-dulu jiwa muda menyebabkan kita rasa best dgr lagu2 berat dari Metallica ni. Lagi pun dulu2 mana banyak band heavy2 gini...tu yg terasa Metallica mcm dah best. Ada yg paling heavy pun mcm Panca Sitara :-)

deaf_angel said...

helloween.. ha ah bas stand larkin, kat belakang deret makan2 tu, carpark sana..ada bazaar raya...
kru? K.R.U? biar betik.. aku tak berkenan sangat ler k.r.u tu semua tapi errr aku suka cd - oo la la. hehe

deaf_angel said...

clinaku
ha ah sama ler ngan isteri aku..dia makan2 gitu je

tapi tak la terus abis satu paket ko ni

deaf_angel said...

panca delima

~ aloha ~

tu ah...aku nak kena dengar lagi...mungkin takde feel tu hari haha..
tapi takut lak nak dengar unforgiven 3 hahaha.