Wednesday, September 24, 2008

scene pose & pre-raya 2008 ( pt 5 )

belen2 yg aku belum tampal gambo dari sg, jb, kl hehe..
( click all photos to enlarge )

first few pixs..Arab Street nye decorations..


..kalo malam lawa kot? tapi ni untuk pelancongan la ye? Buat cammana pun tempat lain, orang melayu tetap pegi Geylang Serai area jugak. Raya Magnetic ler geylang serai.


all these ramadhan and raya greetings in strange languages...


tersimpul lidah nak sebut..



one nite in the city...one nite looking pretty..



ni kat pasar larkin, hehe..



decorations kat puduraya...



kalo turun lrt bukit jalil, terus nampak ni..,



temporary stand untuk penumpang pegi ke dan dari SELATAN untuk musim raya ni..
konpem meriah dan kecoh.



konpem bas banyak...abis ler, cammana nak carik nanti haha.




ni lak reset zakat untuk wilayah perseketuan.. m...e...r...a.n...g..k..a....k.. sey wa baca jawi, sigh.



apa ni? ni m...e...r...c..u....n.
harga mercun dah daylight robbery.
Kat Singapore jangan mimpi ler nak main.





tiket2raya.naksambut.untukdua2.negeri.sg.my.com
( cek out the 30% surcharge huhuhu ).

7 comments:

goooooood girl said...

Good good good......

cLinaku said...

bunga api pon takleh main ehh..?

selamat hari raya.

eddie dewanaga said...

segala macam maknenek mercun ke hand grenades ke, lu kena carik black market bro, underground...
mcm2 pilihan dgn harga yg berpatutan,
gua punya source tahun lepas kena angkut tido lokap...
hahaha...

tahun ni, sepupu gua yg keja 'field force' kat kelantan tu bawak turun jb..

deaf_angel said...

good girl i dont know how to play poker la.

mak uyi,
aku rasa tak boleh jugak kot? ke boleh? tapi sg memang strict.

naga,
ni semua black market kan? hahaha.. semelih ah dorang, mentang2 setahun sekali..

:: Cikgu Wiween :: said...

waahhhh sempat beli mercun engko yek.agagaga ;p

deaf_angel said...

aku tukang sibuk2 je

HF said...

..time kau duk Singapore dulu..
hanya pasang lip lap aje...

h a h a...

balik kampung..
abg aku dah stadby meriam..

Makau !!!!!!
Harus join sekaki...

Kat Singpaore nak main..?
harapan jela,...