Thursday, September 18, 2008

scene bulan pose & pre-raya 2008 ( part 4 )

UTARA - Puduraya & Hentian Duta ( Untungnye..)
TIMUR - Hentian Putra & Perkeliling
SELATAN - Kompleks Sukan Bukit Jalil ( ARRRGGGHHHH!!! TIDAKKK!!!! )


(click all photos to enlarge)

Aku ingat belum start, kelmarin aku naik, eh? apsal lepas sungei besi koner kiri? ala....dah start ler..kelam kabut passengers semua...so ada dua option ler, naik lrt, atau naik bas khas gi puduraya tapi..kena 3RM. maybe, ,kalo Puduraya nye bas kena tukar gi Bukit Jalil, make the feeder bus system free of charge la ye? tapi of course sekarang ni pun memang harga semua naik, bas express nye staff pun nak makan jugak kan.
Aku tahu untuk ada orang, 3rm tu tinggi nilai nye, dah ler kena surcharge 30% Sebulan ni naik bas express. 24rm jadi 31.10 gitu.



looks teratur..so far pun ok..walau walau walau..



.. walau tadi pagi aku kelam kelibut kejap carik bas aku hahaha.. (Moral of the story, dengar cakap staff bas betul2 bila dia tunjuk bas mana nak naik...jangan main hangguk je)


nanti senang sambung tampal gambo dan borak2 pasal ni k, wa keja malam muahahaha...




A bit of hari raya decorations to brighten the mood

11 comments:

dilaOHdila said...

dep.....hang pi kl ke semalam
amboi ni mesti shopping nih (ehehehhee)
** TU RC buat sdirik lah dep
sedap......nyumnyumnyum

:: Cikgu Wiween :: said...

aisey...bro.engko nih bikin aku nak raye cpat laa.egege lama x rase zmn berebut nek bas mau beli tiket.huhu :p

BENTARA said...

fuh meriah meriah... masa student dulu time ni paling excited, balik kampung naik bas ekspress.

cLinaku said...

leceh ek naik kat bkt jalil?aku dgr org citer laa...

matakucing said...

AKU X PERNAH RASA BALIK KG HAHAHA SEBAB TEMPAT AKU TINGGAL TULAH KG AKU KEH KEH KEH

Smooth Otter said...

a ler! beli le tiket yang mahal sikit! Luxury Exclusive dari Orchard Road sampai Hotel Istana, Dorsett Regency, Hotel Impiana.. Tak kena turun kat Bukit Jalil. Ummm...

Smooth Otter said...

Tambang bas Luxury Exclusive tak naik. Surcharge pun takde. Boleh tengok video... Ummm... Hehehe

deaf_angel said...

dod, kl ke shopping ke hapa. aku balik sana ler , keja off days

helloween, ko gi la pindah ajar tempat jauh2... hah...

mm, yep, meriah

clinaku, ha ah pasal nak gi sana, kalo cam aku nasib baik aku naik lrt je

matakucing, nanti ko kawin esok, tahu la ko ahhaha

HOI BERUANG!!! lu sudah habis kerja ke?
Lu belanja sama wa, wa naik tu luxury bas makan sushi ok?

Smooth Otter said...

Boleh... hehe. takde sushi tapi ada bento set. http://clarencengian.110mb.com/kualalumpur.html, http://www.luxury.com.sg

Anonymous said...

During the onslaught of puberty the dead body begins to make
hormones, including female ones that are creditworthy for you are trying to get rid of your Cellulite is for comforter.


Feel free to visit my homepage ... cellulite firming cream

Anonymous said...

It wasn't farsighted in front I heard the sound of pings comments section that allows masses to comment on your Web log or recent posts. This testament let you that you'll cut the chase and get it published fifty-fifty
faster.

Check out my web blog - click Here