Tuesday, September 9, 2008

motley crue apsal mahal..

tu hari aku cakap ngan minister of finance aku..16hb sepuluh , ada konsert Motley Crue kat fort canning ( ye la ni smua band2 rock old timer masa kita sekolah dulu2 kan )....tiket berapa?




ngan penuh harapan muahahaha, aku cakap ler, 160 sing, kalo early bird 140 ler... mahalnye.. tu hari Megadeth ngan Heaven & Hell pun baru berapa..
Tu ah!!
aku pun heran, Heaven & Hell pun tak mahal gini, Megadeth pun memang murah sikit dari Heaven & Hell tu hari, dah tu Helloween pun $70 kot?
Selenger kan Motley Crue mahal2..
so what can I do? ni kira kalo pegi is a tribute to rock 80an time sekolah2 dulu muahahaha.
So maybe skip ler, pasal aku tengah tunggu M Nasir nye show announcement.. cam nak gi yang tu nye, kalo tiket ada yang peasants seat nye cam Sweet Charity pwtc ler.

tapi kan...stranger things can happen hehehe pasal kepala hotak aku ngah main balik kaset dr feelgood huhuhuhu.. apsal aku suka kaset tu eh satu masa dahulu, melekat kat walkman...lain2 aku kureng, tapi tu kaset aku suka...


p.s - aku pernah tampal sini tak setlist on stage Slayer di bulan pose dulu tu? ada kensel at least dua lagu?
hah.. apa aku tahu officially ada lagu2 motley crue kena ban tau, tu pasal apa aku tahu GGG takde jual. So nanti lagu tu lagu ni semua kena censored...hah...sejam je show..

6 comments:

eddie dewanaga said...

deaf,
gua kurang sikit Crue ni,
tapi kalau Skid Row reunion ke,
harus...
fuh, live at your backyard bro...!

''Home Sweet Home...''

:: Cikgu Wiween :: said...

syoknye engko bncg2 mau pigi konsert yek bro.Tp aku x penah dgr lagu band Motley Crue ni. Besh ke?aku demam, pikiran x begitu waras nih. huhuk

hell_fire said...

tu lah ..
dengar price je nak ribooot aje..

ni kalau tak pegi ..
rugi seumur hdup rasa...

80s hair metal dokk..Pergghhhhhhh !!!!

dilaOHdila said...

dep...seriusly aku memang tak pernah lagi tengok konsert ni. mesti bestkan.....! Montley Crue ni x pernah datang Malaysia ke dep?

deaf_angel said...

naga..
skid row aku suka 1st album dorang.. start sampai abis semua lagu best...last song tu ada midnite tornado ke hapa...

helloween...
aku bincang je tapi yang ni aku tak pegi...mahal ler tak worth it

hf
gi ah..jangan lupa mintak autograp

dod
tak pernah ah.. kot ada protes nanti haha

carvedijan said...

aku pon tgh berkira2 nak turun konsert ni. Motley crue tu beb.....original line up lagi. SgD160?.....hmm mana nak cekau ek?