Saturday, September 6, 2008

scene bulan pose & pre-raya 2008 ( pt 2 )

kandahar street ( tapi aku rasa ramai orang masih refer ni sebagai bussorah street pasal ori kat sana kot )

satu gambo dulu muahaha.. nanti senang sambung \m/




click to enlarge

3 comments:

:: Cikgu Wiween :: said...

aku tgk pakcik pakai baju melayu putih tu..tingat lak kat atuk sedara aku kat sg tu...:(

eddie dewanaga said...

bro,
nanti carik cerita kat bazar geylang(atau dah pindah) dia punya meriah lain mcm la...
dia punya raya spirit, kat jb ni pun tak meriah situ la.

deaf_angel said...

helloween...
ko ada sedara sini eh..


naga.. geylang nanti senang aku nak tangkap gambo malam...
aku selalu balik sana..aku dari kecik duk area sana muahahaaha